Saraybosna 5. Türk Film Festivali - Son Dakika
Güncel

Saraybosna 5. Türk Film Festivali

"Şehzade Mustafa" karakteriyle Bosna-Hersek'te geniş bir hayran kitlesine sahip olan Oyuncu Mehmet Günsür, 5.Türk Film Festivali'nin açılışına katılmak üzere Saraybosna'ya geldi.

12.04.2013 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı

"Şehzade Mustafa" karakteriyle Bosna-Hersek'te geniş bir hayran kitlesine sahip olan Oyuncu Mehmet Günsür, 5. Türk Film Festivali'nin açılışına katılmak üzere Saraybosna'ya geldi.

Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla Uluslararası Saraybosna Havaalanı'na gelen Günsür'ü, Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliği yetkilileri karşıladı.

Günsür, havaalanında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bosna-Hersekliler'in

"Muhteşem Süleyman" dizisini takip ediyor olmalarının kendisini çok memnun ettiğini söyledi.

İlk kez Saraybosna'ya geldiğini ve kenti görmek için can attığını belirten Günsür, özellikle Visoko kentindeki kazıları devam eden piramitleri merak ettiğini ifade etti.

Saraybosna'da 13-18 Nisan, Zenitsa'da ise 23-27 Nisan tarihlerinde, Türk filmleri rüzgarı estirecek festivalin açılışı dolayısıyla, bu akşam resepsiyon düzenlenecek. Resepsiyona Günsür'ün yanı sıra oyuncu Selam Ergeç ve yönetmen Ümit Ünal da katılacak.

Sinemaseverleri "Ses" filminin gösterimiyle karşılayacak festivalde, "Güzel Günler Göreceğiz", "Entelköy Efeköy'e Karşı", "Adalet Oyunu"', "Komiser Şekspir" ve "Anlat İstanbul" filmleri de gösterime sunulacak.

Festival boyunca filmler ücretsiz izlenebilecek. - SARAYBOSNA

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement