Sarhoş Musun Yürü Git! - Son Dakika
Spor

Sarhoş Musun Yürü Git!

Sarhoş Musun Yürü Git!

Akhisar maçı sonrası gözlemci Oğuz Arıkal'a sert ifadeler kullanan Fatih Terim, tedbirli olarak disiplin kuruluna sevkedildi.

20.04.2018 02:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soyunma odasında karşılaştığı Arıkal'ın yanına gidip pozisyonlarla ilgili şikayette bulunan G. Saray hocasının "Derdimi kime anlatacağım, dağlara taşlara mı? Benim canım yanmış sizin umurunuzda değil" dediği, daha sonra da "Bana ukalalık yapma. Hepiniz ukalasınız. Sarhoş musun nesin, yürü git" şeklinde daha ağır biçimde söylemlerini sürdürdüğü belirlendi.

Akhisarspor maçından sonra karşılaşmanın gözlemcisi Oğuz Arıkal'a sportmenliğe aykırı ifadeler kullandığı gerekçesiyle Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, disiplin kuruluna sevk edildi.
Sarı-kırmızılı ekibin 2-0 yenilerek kupaya veda ettiği yarı final maçının sonrasında soyunma odasında karşılaştığı Arıkal'ın yanına gidip pozisyonlarla ilgili şikayette bulunan Terim'in, "Derdimi kime anlatacağım, dağlara taşlara mı? Benim canım yanmış sizin umurunuzda değil" ifadelerini kullanırken, daha sonra da "Bana ukalalık yapma. Hepiniz ukalasınız. Sarhoş musun nesin, yürü git" şeklinde daha ağır biçimde söylemlerini sürdürdüğü belirlendi.
1 ila 3 maç ceza
Söz konusu diyaloga şahit olan karşılaşmanın temsilcileri Haydan Özdemir ile Selçuk Küçükoğlu'nun olayı rapor ettikleri bildirilirken, deneyimli hoca dün akşam saatlerinde "tedbirli" olarak PFDK'ya sevk edildi.
Disiplin Talimatı'nın "Sportmenliğe aykırı hareket" başlıklı 36. maddesine göre sevki yapılan Terim'e 1 ila 3 maç arası ceza gelebileceği kaydedildi. PFDK'nın bugün yapacağı olağanüstü toplantıda Terim'e ceza çıkması durumunda, tecrübeli hoca Alanyaspor maçında kulübede yer alamayacak. Bu arada disiplin müfettişliği aynı maç sonrası Galatasaray idarecisi Şükrü Hanedar'ı da aynı talimat hükümleri gereği tedbirli olarak PFDK'ya gönderdi. Hanedar da 1 ile 3 maç arası ceza alabilecek.

Öte yandan hak mahrumiyeti cezası öngörülmediği takdirde Terim ve Haznedar'a, 13 bin liradan 65 bin liraya kadar para cezasına hükmedilebilecek.
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Sarhoş Musun Yürü Git! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement