Sarıçam Kaymakamı Balaban'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sarıçam Kaymakamı Balaban'a Ziyaret

Sarıçam Kaymakamı Balaban\'a Ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, başka bir ilçeye atanan Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban'ı ziyaret etti.

27.07.2013 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın ve Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, başka bir ilçeye atanan Sarıçam Kaymakamı Ali Taşkın Balaban'ı ziyaret etti.

Küçükaydın ve Zenbilci, Eyüp Kaymakamlığına atanan Balaban'a yeni görevinde başarı dileyerek, Sarıçam'a hizmetlerinden dolayıteşekkür etti.

Balaban'ın zor bir dönemde kurucu kaymakam olarak Sarıçam'da görev yaptığını belirten Küçükaydın, "Burada 5 yıl boyunca uyumlu bir hizmet yürüttü. Bir taraftan kamunun menfaatlerini korurken, diğer yandan da vatandaşın sorunlarını en aza indirmek için mücadele etti. Verilen bu hizmet umuyorum ki Sarıçam'ın kadirşinas ve vefalı insanları tarafından hep güzelliklerle yadedilecek" ifadeleri kullandı.

Zenbilci de Balaban ile çalışmaktan mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Kaymakamımız hem bizim amirimiz hem de bir ağabeyimiz, büyümüz olarak bizimle çalıştı. Özellikle yetim ve öksüz çocuklara yönelik projemizde bizi teşvik etti. İlçemizde artan madde bağımlılığının önlenmesi için de öncücülük yaptı. Kendisine bu önemli sosyal projeler ve ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman Sarıçam'ın bir hemşehrisi olarak görülecek."

Balaban ise Küçükaydın ve Zenbilci'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıçam Kaymakamı Balaban'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement