Sarıgöl'ün Yeni Kaymakamı Işık'tan Vali Bektaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'ün Yeni Kaymakamı Işık'tan Vali Bektaş'a Ziyaret

Sarıgöl\'ün Yeni Kaymakamı Işık\'tan Vali Bektaş\'a Ziyaret

Yalova Termal İlçe Kaymakamlığı görevinden Manisa’nın Sarıgöl İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Selami Işık, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

20.08.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Termal İlçe Kaymakamlığı görevinden Manisa'nın Sarıgöl İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Selami Işık, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kaymakam Selami Işık, verimli toprakların olduğu Sarıgöl ilçesinde birlik ve beraberlik içinde ihtiyaç duyulan en iyi hizmeti sunmaya çalışacaklarını söyledi. Vali Bektaş da Sarıgöl Kaymakamı Selami Işık'a yeni görev yerinde başarılar dileyerek, Sarıgöl'deki hizmeti süresince her zaman destek olacağını ifade etti.

SELAMİ IŞIK'IN ÖZGEÇMİŞİ

Kayseri Develi'de 1976 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri'de Mahzemin Köyü İlkokulu ve Kadı Burhanettin Ortaokulu'nda tamamladı. Kayseri Lisesi'nden 1994 yılında mezun olarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. 1999 yılında mezun oldu. Aynı yıl açılan Kaymakamlık sınavını kazanıp Trabzon Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Bu süreçte; Kaymakam Refikliğini Trabzon Of'da Kaymakam Vekaletliğini Kütahya Aslanapa, Yozgat Yenifakılı ilçelerinde tamamladı. İngiltere Leicester Üniversitesi'nde 6 aylık lisans ve kamu yönetimi eğitimi aldı. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğindeki Milli Güvenlik Akademisini 49.Dönem mezunu olarak başarıyla bitirdi.

Konya - Derebucak Kaymakamlığı, Erzurum - Şenkaya Kaymakamlığı, Bingöl - Yayladere Kaymakamlığı, Adıyaman Vali Yardımcılığı, Uşak - Ulubey Kaymakamlığı, Kırşehir - Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 2011 yılında TODAİE sınavını kazanarak bakanlık izniyle kamu yönetiminde gündüzlü yüksek lisansa başladı ve 2012 yılı Ağustos ayında İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Yalova - Termal Kaymakamlığı görevine atandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'ün Yeni Kaymakamı Işık'tan Vali Bektaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement