Sarıgül: Bülent Ecevit'in Siyasi Nezaketi ve Siyasi Zarafetinden Geliyoruz - Son Dakika
Politika

Sarıgül: Bülent Ecevit'in Siyasi Nezaketi ve Siyasi Zarafetinden Geliyoruz

CUMHURİYET Halk Partisi(CHP)'nden istifa ederek Demokratik Sol Parti(DSP)'ye geçen Mustafa Sarıgül, ilk mitingini Kurtuluş'ta yaptı.

03.02.2019 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CUMHURİYET Halk Partisi(CHP)'nden istifa ederek Demokratik Sol Parti(DSP)'ye geçen Mustafa Sarıgül, ilk mitingini Kurtuluş'ta yaptı. DSP'nin Seçim Ofisini açan Sarıgül'e İl Başkanı Çiğdem Mercan tarafından DSP rozeti takıldı.

DSP Şişli Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, DSP Şişli seçim ofisini açtıktan sonra Kurtuluş'ta ilk mitingini yaptı.

Mustafa Sarıgül yaptığı konuşmada, "Siyaset yolumuzu tıkamak isteyenlere karşı bana gönlünü açan, bana kalbini açan, bana evini açan siyaset ocağım, Demokratik Sol Parti'nin çok değerli il başkanı, çok değerli yöneticilerimiz, hepinize en içten saygılarımı, hürmetlerimi ve sevgilerimi sunuyorum. İyi ki sizin aranızdayım, iyi ki sizin yanınızdayım, iyi ki demokratik soldayım, ne mutlu bana ve arkadaşlarıma. Kardeşlerim, bu tablo karşısında duygulanmamak mümkün mü?" dedi.

"HERKESE GÖNLÜMÜZÜ AÇTIK"

Bülent Ecevit'in eski sözlerini hatırlatan Mustafa Sarıgül "Rahmetli Genel Başkanımız Bülent Ecevit'in ilk adaylığımızda yurttaşlarıma söylediği, "Sarıgül'ü size, Şişli'yi de Sarıgül'e emanet ediyorum" sözü dün gibi gözümün önünde şu an. Rahat uyu Sevgili Genel Başkanım, emanetine dün sahip çıktım, bugün sahip çıkıyorum, yarın da inşallah sahip çıkacağım. Biz Şişli'yi geçmişte hep bu anlayışla yönettik. Kimseye hangi görüştensin, hangi düşüncedensin diye sormadık. Herkese gönlümüzü açtık, herkese kucak açtık ve size 'nasıl yardımcı olabiliriz' diye sorduk. İşte Şişli'de oluşturduğumuz yerel yönetim modelinin sırrı budur. Genç kardeşlerim bugünden itibaren ak güvercinlerimizle kapı kapı dolaşacağız yeni Şişli'yi anlatacağız. Şunu asla unutmayın rahmetti Bülent Ecevit'in siyasi nezaketi ve siyasi zarafetinden geliyoruz." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından DSP İl Başkanı Çiğdem Mercan Tarafından Mustafa Sarıgül'e DSP rozeti takıldı.

- İstanbul

Sarıgül: Bülent Ecevit\'in Siyasi Nezaketi ve Siyasi Zarafetinden Geliyoruz
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Sarıgül: Bülent Ecevit'in Siyasi Nezaketi ve Siyasi Zarafetinden Geliyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı
    15:42 TBMM Adalet Komisyonu Başkanı: İsrail'in soykırım davasında alınan tedbirler uygulanmalı

    TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, İsrail aleyhine açılan soykırım davasında alınan ihtiyati tedbir kararlarının uygulanması gerektiğini ve Uluslararası Adalet Divanından (UAD) yargılama sürecini hızlandırmasını beklediklerini bildirdi. Yüksel, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin açtığı soykırım davası kapsamında UAD'nin verdiği yeni tedbir kararlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yerel seçimlerde CHP'ye oy vermeye çağırdı
    15:40 CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, yerel seçimlerde CHP'ye oy vermeye çağırdı

    CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, vatandaşları pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CHP'nin adaylarına oy vermeye çağırdı. Şevkin, 'İktidara 31 Mart'ta sarı kart göstereceğiz. Ardından gerçekleşecek ilk genel seçimlerde inanıyorum ki halkımızla birlikte bu kez kırmızı kartımızı çıkaracağız' dedi.

  • Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti
    15:40 Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi'ne ziyaret ederek, site yönetimi ve esnafla bir araya geldi. Seçer, sorunları dinledi ve sanayi sitesinin konumunu değerlendirdi. Ayrıca, sanayi esnafının taleplerine de cevap verdi.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti
    15:39 Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Erciyes Teknopark'ta iş yerlerini ziyaret etti

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ile Erciyes Teknopark'ta faaliyet gösteren iş yerlerini ziyaret etti. Başkan Palancıoğlu, teknoparktaki firmaların faaliyet alanları hakkında bilgi aldı ve belediyenin teknolojiyi her alanda kullanma çabalarını vurguladı. Ayrıca, teknoparkların önemine dikkat çeken Palancıoğlu, burada yapılan Ar-Ge çalışmaları ve teknolojik gelişmelerle gurur duyduklarını belirtti.

  • DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, seçmene çağrıda bulundu
    15:38 DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, seçmene çağrıda bulundu

    DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin'de seçim çalışmalarını sürdürürken, seçmenlere demokratik haklarını kullanarak iktidar ve muhalefete gerekli tavrı göstermeleri çağrısında bulundu.

  • Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler Yasaklandı
    15:35 Şanlıurfa'da Gösteri ve Yürüyüşler Yasaklandı

    Şanlıurfa Valiliği, 2-6 Nisan tarihleri arasında kent genelinde gösteri ve yürüyüşlerin yasaklandığını açıkladı. Valilik, ilgili kanun maddelerine dayanarak alınan kararın, tüm açık alan etkinliklerini kapsadığını belirtti.

  • Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Verildi
    15:33 Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Verildi

    Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde il ve ilçe merkezi dışında kalan köy, mahalle ve beldelerde görev yapacak sandık kurulu başkanlarına malzeme torbaları teslim edildi. Malzeme torbalarında oy pusulası, oy zarfları, mühür, imza cetveli, ıstampa, mühür mumu ve sicim, tutanak defteri, tutanak kağıtları, tükenmez kalem, bağlama kartonu, sandık seçmen listesi ve görme engelli oy kullanma şablonu bulunuyor. İl ve ilçe merkezlerinde görevli sandık kurulu başkanlarına ise malzeme torbaları oy verme günü saat 05.00'te dağıtılacak.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi
    15:33 CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamı Hüseyin Köksal'da şüpheli olarak Savcılıkta ifade verdi.


Advertisement