Sarıgül'den Başkan Çetin'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Politika

Sarıgül'den Başkan Çetin'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Sarıgül'den Başkan Çetin'e geçmiş olsun ziyareti Kendisini öldürmesi için katil kiralandığı iddia edilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şişli Belediyesi'nin eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ü ağırladı Sarıgül: "Böylesine olayların bir kez daha tekerrür etmemesini arzu ediyorum"ADANA...

05.09.2017 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgül'den Başkan Çetin'e geçmiş olsun ziyareti

Kendisini öldürmesi için katil kiralandığı iddia edilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şişli Belediyesi'nin eski belediye başkanı Mustafa Sarıgül'ü ağırladı

Sarıgül: "Böylesine olayların bir kez daha tekerrür etmemesini arzu ediyorum"

ADANA - Şişli Belediyesi'nin eski başkanı Mustafa Sarıgül, kendisine suikast yapılması için kiralık katil tutulduğu iddia edilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i makamında ziyaret ederek 'geçmiş olsun' mesajı verdi. Sarıgül, "Böylesine olayların bir kez daha tekerrür etmemesini arzu ediyorum" diye konuştu.

Geçtiğimiz ay cinayet suçundan 25 yıl hapis cezasını çektiği cezaevinden firar ettikten sonra tekrar yakalanan Kemal Bolat, firarında kendisine Çukurova Belediyesi'nden bir meclis üyesinin yardımcı olduğunu ve karşılığında Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin'i öldürmesini istediğini iddia etti.

Başkan Çetin, yerel gündemde uzun süre konuşulan olayın araştırılması için savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Şişli Belediyesi'nin eski başkanı Mustafa Sarıgül, destek vermek için Çetin'i makamında ziyaret etti.

Başkan Çetin'e kurulan tuzaklara 'hayır' demek için ziyareti gerçekleştirdiğini dile getiren Sarıgül, "Soner başkana kurulan bu tuzaklar her siyasiye kurulabilir diye düşünüyorum. Soner başkan bireysel çıkar peşinde değil, toplumsal çıkar peşinde bir başkandır. Soner başkan Allah'ın kendine verdiği gücü haktan, hukuktan, adalet duygusundan yana en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor. Soner başkanı çok uzun yıllardan beri tanıyorum. Soner başkanın bu makamda Çukurova halkının yararına olmayan hiçbir projeye imza atmadığını ben biliyorum" ifadelerini kullandı.

Sarıgül, Başkan Çetin'e bir ricada da bulunarak, "İncinsen de incitme kültürünü çok ön planda tutuyoruz. Düşmanlarımızın bile insan olduğuna unutmamamız gerektiğine inanıyorum. Kendisine, ailesine, tüm çalışma arkadaşlarına, tüm Adana ve Çukurova'ya geçmiş olsun diyorum. Böylesine olayların bir kez daha tekerrür etmemesini arzu ediyorum.Kafasını böyle bir olaya yoran insanların da Allah yardımcısı olsun. Allah bu hatalarından en kısa zamanda döndürsün" şeklinde konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de desteği nedeniyle Mustafa Sarıgül'e teşekkür etti. Bu süreçte herhangi bir polis koruması da istemediğini tekrar eden Çetin, belediye binasına geçmişte yapılan silahlı saldırıları hatırlatarak, soruşturmada olayın temeline inilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Sarıgül\'den Başkan Çetin\'e Geçmiş Olsun Ziyareti
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sarıgül'den Başkan Çetin'e Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement