Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi cıvıl cıvıl - Son Dakika
Güncel

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi cıvıl cıvıl

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi sömestr tatilinin son günün de kayak severlerce doldu taştı.

06.02.2022 08:17  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi sömestr tatilinin son günün de kayak severlerce doldu taştı.

Son günlerde Türkiye'nin gündemine oturan Doğu Ekspresi'yle yarıyıl tatili için Kars'a gelenler soluğu öncelikle Sarıkamış'ta aldı. Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'ne gelen yüzlerce vatandaş kristal karın üzerinde kaymanın tadını çıkarıyor. Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'ne olan yoğun ilgiden dolayı ilçede oteller ve çok sayıda apart yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Çığ tehlikesi bulunmayan ve Türkiye'nin en güvenli pistlerine sahip olan Cıbıltepe Kayak Merkezi'ne gelen kayak severler ezilmiş haliyle kalınlığı yaklaşık 95 santimi bulan kar üzerinde sevdikleriyle birlikte gönüllerince kayıyor.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi cıvıl cıvıl
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi cıvıl cıvıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement