Sarıkamış Gençlerbirliği Spor'da Bal Ligi Sevinci - Son Dakika
Spor

Sarıkamış Gençlerbirliği Spor'da Bal Ligi Sevinci

Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj karşılaşmasında Kars 36 Spor'u 2-0 yenen Sarıkamış Gençlerbirliği Spor'da tur sevinci yaşandı.

19.04.2018 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj karşılaşmasında Kars 36 Spor'u 2-0 yenen Sarıkamış Gençlerbirliği Spor'da tur sevinci yaşandı.

BAL Ligi terfi karşılaşmasında dün Kars 36 Spor'u 2-0 mağlup etmeyi başaran Sarıkamış Gençlerbirliği Spor'da tur kulüp tesislerinde kutlandı.

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yaptığı açıklamada, Sarıkamış'ın tarihi günlerden birini yaşadığını belirterek, "Sarıkamış, daha önceki zamanlarda da sporda büyük başarılara imza atmıştır. Bugün Kars'ta takımımız çok güzel bir oyun sergiledi, onlarla gurur duyuyoruz. Maç dostluk, kardeşlik içinde tamamlandı. Şu anda şehirde bayram havası var. Bundan sonra ligde başarılar diliyor, emeği geçenleri tebrik ediyorum." dedi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy da Sarıkamış Gençlerbirliği Spor'un lige çıkmak için inanarak çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, "Şehitler diyarı ilçemize bu güzelliği bu başarıyı yaşattıkları için futbolculara, teknik heyete ve Sarıkamışlı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah BAL'da şampiyon olup 3. Lig'e çıkacağız." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Yavuz Çelik ise Sarıkamış halkının bu başarıyı hak ettiğini belirterek, kendilerine destek veren kaymakamlık, belediye ve Sarıkamışlılara teşekkür ettiğini ifade etti.

Sarıkamış Gençlerbirliği Spor\'da Bal Ligi Sevinci
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sarıkamış Gençlerbirliği Spor'da Bal Ligi Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement