Sarıkamış Şehitleri Anılıyor - Artvin - Son Dakika
Güncel

Sarıkamış Şehitleri Anılıyor - Artvin

- Yürüyüşten görüntü Anma töreninden görüntü Artvin Valisi Ömer Doğanay'ın konuşması Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim'in konuşması ARTVİN - Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı dolayısıyla Artvin'de anma etkinlikleri düzenlendi.

07.01.2018 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Yürüyüşten görüntü

Anma töreninden görüntü

Artvin Valisi Ömer Doğanay'ın konuşması

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim'in konuşması ARTVİN - Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı dolayısıyla Artvin'de anma etkinlikleri düzenlendi.

Gençlik Şühedanın İzinde" temasıyla Sarıkamış Şehitlerini Anma yürüyüşü Artvin Valiliği önünden başlayarak Artvin Garnizon şehitliğine kadar devam etti.

Binlerce vatandaşın Türk bayrakları, ay yıldız işlemeli bere ve atkılarıyla katıldığı yürüyüşte 200 metre uzunluğunda dev Türk bayrağı taşındı.

Yürüyüş sonrası şehitlik önünde düzenlenen anma programın konuşan Artvin Valisi Ömer Doğanay, bu ülkenin bu topraklar için şehit olmuş kahraman vatan evlatları sayesinde var olduğunu ifade ederek ülke olarak şehit ve gazilerimize minnettar olduğumuzu söyledi.

Doğanay," Bugün burada ecdadımızı şehitlerimizi, yad etmek için, onların vatan şuurunu daim kılmak için bulunuyoruz. Artvin Valisi olarak bu ortamda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Vatanımız sağ olsun, bayrağımız inmesin, ezanımız susmasın, imanımız daim olsun." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, 103 yıl önce Sarıkamış'ta donarak şehit düşen ecdadımızı anıp onların kuşandığı vatan sevgisiyle kuşanarak bu vatan sevgisini duşta düşmana göstermek amacıyla bir araya gelindiği söyledi.

Sarıkamış Şehitleri Anılıyor - Artvin
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarıkamış Şehitleri Anılıyor - Artvin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement