Sarıkamış Şehitleri Unutulmayacak - Son Dakika
Güncel

Sarıkamış Şehitleri Unutulmayacak

Sarıkamış Şehitleri Unutulmayacak

Sarıkamış ilçesinde şehit olan 90 bin Türk askerini unutmamak ve unutturmamak amacıyla Manisa’da kurulan Sarıkamış Şehitleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Öztürk Demir ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu.

19.12.2017 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış ilçesinde şehit olan 90 bin Türk askerini unutmamak ve unutturmamak amacıyla Manisa'da kurulan Sarıkamış Şehitleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Öztürk Demir ve yönetim kurulu üyeleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün makamına konuk oldu.

Sarıkamış'ta şehit olan 90 bin askeri unutmamak, unutturmamak amacıyla Manisa'da kurulan Sarıkamış Şehitleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Öztürk Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün makamını ziyaret etti. Ziyarette söz alan Sarıkamış Şehitleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Öztürk Demir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün çalışmalarından övgüyle bahsetti. Derneğin kuruluş amacı ve bu süreçte yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Demir, "22 Aralık 1914 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde şehit olan 90 bin askerimizi unutmamak, unutturmamak amacıyla kurulduk. İnşallah bu yıl içerisinde şube sayılarımız da artacak. Bu anlamda 22 Aralık tarihinde de çok güzel bir anma programı hazırladık. 103 yıl önce şehit olan Sarıkamış şehitlerimizi anacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "103 yıl önce Kars'ın Sarıkamış ilçesinde şehit olan askerlerimizin mücadelesini kahramanlığını asla unutamayız. Bu anlamda aziz şehitlerimizin anısını yaşatmak adına böyle bir derneğin Manisa'da kurulmasından dolayı da sizleri kutluyorum. Bu vesileyle şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi. Ziyaretin sonunda dernek yönetimi tarafından Başkan Ergün'e onursal üyelik belgesi takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sarıkamış Şehitleri Unutulmayacak - Son Dakika


Advertisement