Sarıkamış Şehitlerini Anıyoruz - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Şehitlerini Anıyoruz

Yazar Arif Akpınar Malatya'da "Kardan Kanatlar ve Sarıkamış Hikayeleri"adlı kitabını imzaladı.

01.01.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazar Arif Akpınar Malatya'da "Kardan Kanatlar ve Sarıkamış Hikayeleri"adlı kitabını imzaladı.

NT Malatya Park Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yazar Arif Akpınar, Rahime Batu ve Turgut Özal Kolejleri'nde "Kardan Kanatlar ve Sarıkamış Hikayeleri" adlı kitabını imzaladı.

97'nci yıl dönümünde Sarıkamış şehitlerini anmak amacıyla mağazanın düzenlediği etkinlikler kapsamında Malatya'ya gelen yazar Akpınar, Rahime Batu ve Turgut Özal Kolejlerinde öğrencilere konferans da verdi.

NT Malatya Park Şubesi Yöneticisi Kürşat Yüce, Sarıkamış şehitlerini anma ve gelecek nesillere aktarma adına çeşitli etkinlikler hazırladıklarını belirtti.

NT Malatya Park Şubesi'nde özel bir vitrin çalışması hazırladıklarını bildiren Yüce, vitrinin 5 Ocak'a kadar ziyaretçilere açık olduğunu kaydetti.

Çalışmayı şu ana kadar binlerce insanın ziyaret ettiğini belirten Kürşat Yüce, "Sarıkamış adeta, tarih sayfalarının bile donduğu bir zaman dilimidir. Dünya tarihinde bir benzeri dahi olmayan bu destanı hatırlatmak amacıyla bir vitrin çalışması hazırladık ve tüm ziyaretçilerimizden çok olumlu dönüşler aldık. Şanlı tarihimizi gelecek nesillere aktarma adına bu ve benzeri faaliyetlere devam edeceğiz" dedi.

Sarıkamış'ta gerçekleşen muharebede verilen şehitlerin canlandırıldığı mağazadaki vitrin 15 Aralık'ta ziyaretçilere açılmıştı.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Şehitlerini Anıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement