Sarıkamış'ta Fıtness Salonu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Fıtness Salonu Açıldı

Sarıkamış\'ta Fıtness Salonu Açıldı

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde Fitness Salonu açıldı.

17.02.2016 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde Fitness Salonu açıldı.

Fitness Salonu'nun açılışına; Belediye Başkanı Köksal Toksoy, Sarıkamış eski Belediye Başkanı İlhan Özbilen, MHP Sarıkamış İlçe Başkanı Zülküf Koçak, Sarıkamış Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Bircan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Salonun açılış kurdelesini kesen Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy, "Dinimiz çalışmayı öğütlemiş, kazanmak için çalışmak gerektiğini bildirmiştir. Yüce Allah, "Gerçekten insan için ancak kendi çalışmasının karşılığı vardır." buyurarak çalışarak kazanmayı teşvik etmiştir. Peygamberimiz de, "Kimse, kendi elinin emeği ile çalışıp kazandığından daha hayırlı bir rızık yememiştir." hadisiyle helal rızık kazanmamızı öğütlemiştir" dedi.

Bütün canlıların rızkını yaratan Allah'tır. Bu durumda bizlere düşen, rızkı elde etmek için canla başla çalışmaktır diyen Toksoy, "Çünkü Rabb'imiz, "Böylece herkes kazancına göre karşılık görür." buyurarak emeklerimizi karşılıksız bırakmayacağını bildirmiştir. Ancak "Rızkı veren Allah'tır." diyerek tembellik etmek çalışma ve gayreti terk etmek, el açıp dilenmek doğru değildir. Peygamberimiz bu konuda şöyle buyurmuştur: "Sizden herhangi birinizin sırtına bir bağ odun yüklenip satması, dilenmesinden hayırlıdır." Bizler çalışarak kendimizin ve aile bireylerimizin rızkını kazanmalı, onları kimseye muhtaç etmemeliyiz. Yoksullara, düşkünlere yardımda bulunmalıyız. Bugün burada olduğu gibi yeni iş yerleri açarak işsizlere iş imkanı sağlamalı ve ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmalıyız" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılışı yapılan Fitness Salonu'nu gezildi. Salonda Sarıkamışlılara hizmet verilecek. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Fıtness Salonu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement