Sarıkamış'ta iş formu toplantısı düzenlendi - Son Dakika
Yaşam

Sarıkamış'ta iş formu toplantısı düzenlendi

Sarıkamış\'ta iş formu toplantısı düzenlendi

Kars Ticaret ve Sanayi Odası ve Gebze Ticaret Odası iş birliği ile Sarıkamış'ta İş Forumu toplantısı düzenlendi.

13.01.2020 14:19  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Ticaret ve Sanayi Odası ve Gebze Ticaret Odası iş birliği ile Sarıkamış'ta İş Forumu toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, Sarıkamış Belediye Başkanı Harunb Hayali, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven, TKDK İl koordinatörü Berkay Çelik, Kars ve Gebze'den işadamları katıldı.

Toplantının açılış konuşması Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, yaptı. Koşal, işadamlarını Sarıkamış'ta ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal'ın konuşmalarının ardından GTO Başkanı Nail Çiler söz aldı. Başkan Nail Çiler, Gebze'nin ekonomik değerinde değindi ve Gebze'ya yapılabilecek yatırım alanları hakkında bilgiler verdi.

Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Gebze'den gelen iş adamlarını ağırlamaktan memnun olduklarını belirtti.

Alibeyoğlu, "Kars'ımız artık kabuğunu kırmaya başladı. Son 2 yılda ilimizde gerçekten güzel gelişimler yaşandı. Özellikle istihdam açığımızın giderilmesi anlamında sanayi, turizm ve tekstil sektöründe ilimize çok güzel yatırımlar geldi ve gelmeye devam ediyor. Bunları hepimiz yakından takip ediyoruz. İlimize bu yatırımların gelmesi kendiliğinden olan bir durum değil. İldeki aktörlerin, liderlerin ve ekibin birlik ruhu ile yatırımcıya verdiği güven bu gelişmelerin oluşmasında önemli bir etkendir. İlimize yatırım yapmak isteyen yatırımcılara önemli ölçülerde teşvik ve destekler sunulmaktadır. Bu teşvik ve desteklerin iş insanları ve yatırımcılar tarafından yeterince bilindiği kanaatindeyim. Bundan dolayı katıldığım her ortamda bu teşvik ve destekleri yatırımcılarımıza anlatmayı kendime vazife olarak seçtim" dedi.

Başkan Alibeyoğlu'nun konuşmasının ardından, tarım, hayvancılık, sanayi ve turizm yatırımcılarına sunulan teşvik ve destekler ile alakalı olarak SERKA Genel Sekreteri Oktay Güven, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay ve TKDK Kars İl Koordinatörü Berkay Çelik tarafından detaylı sunumlar yapıldı. Dilek ve temennilerin ardından İş Forumu toplantısı sona erdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Sarıkamış'ta iş formu toplantısı düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı
    20:50 Jandarma ekipleri yaralı leyleği koruma altına aldı

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri, sol ayağından yaralı bir leyleği fark ederek hemen koruma altına aldı. Yapılan tedavinin ardından leylek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok
    20:48 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı. Olayda 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement