Sarıyer'de Denize Atlayan Kişi Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Sarıyer'de Denize Atlayan Kişi Kayboldu

Sarıyer\'de Denize Atlayan Kişi Kayboldu

Sarıyer Tarabya sahilde bir kişi denize atladı.

24.06.2015 05:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer Tarabya sahilde bir kişi denize atladı. Deniz polisi ve sahil güvenlik ekiplerinin uzun süre aramalarına rağmen denize düşen şahıs bulunamadı. Aramaların günün aydınlanmasıyla tekrar başlayacağı öğrenildi.

Olay, gece saat 02: 00 sıralarında Sarıyer Tarabya sahilinde meydana geldi. İddialara göre eşi Öykü Demir ile bir süre sahilde oturan Yunus Demir, henüz bilinmeyen nedenden dolayı denize atladı. Denize atlayan Demir, deniz yüzeyinde bir süre durduktan sonra gözlerden kayboldu. Çevredeki vatandaşların İhbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin ilk incelemelerinin ardından durum Deniz polisi ve Sahil güvenlik ekiplerine bildirildi. Deniz polisi ve Sahil güvenlik ekibi denizde aramalarda bulunurken, Öykü Demir ve annesi ise endişeli gözlerle çalışmaları izledi. Aramalar devam ederken, Öykü Demir, sahilde eşi Yunus Demir'in denizden çıkarılmasını beklediği gözlendi.

Sahil güvenlik ekiplerinin ve polislerin uzun süren arama çalışmalarından sonuç çıkmayınca aramaların gün aydınlanınca dalgıçlar eşliğine yeniden başlatılacağı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sarıyer'de Denize Atlayan Kişi Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • aslan: akp ye kızmıştır 0 0 Yanıtla

Advertisement