Sarıyer'de lüks sitenin altında bulunan kafede silahlı kavga: 1 ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Sarıyer'de lüks sitenin altında bulunan kafede silahlı kavga: 1 ölü

Sarıyer'de lüks sitenin altında bulunan kafede silahlı kavga: 1 ölü -Lüks sitenin altında bulunan kafede meydana gelen silahlı kavganın şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatıldı Sarıyer'de lüks bir sitenin altında bulunan kafede alacak verecek meselesi nedeniyle silahlı kavga yaşandı.

24.12.2022 17:21  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de lüks sitenin altında bulunan kafede silahlı kavga: 1 ölü

-Lüks sitenin altında bulunan kafede meydana gelen silahlı kavganın şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatıldı

İSTANBUL - Sarıyer'de lüks bir sitenin altında bulunan kafede alacak verecek meselesi nedeniyle silahlı kavga yaşandı. Yaşanan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, olayın şüphelileri ise kaçtı. Polisin kaçan zanlıları yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

Olay, saat 15.50 sıralarında Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde lüks bir sitenin altında bulunan kafede meydana geldi. İddiaya göre, kafede oturan iki grup arasında alacak verecek meselesinden dolayı tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve taraflar birbirlerine silahla ateş etmeye başladı. Silahlı kavgada 1 kişi sırtından yaralanırken, şüpheliler ise kafeden kaçarak uzaklaştı. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan ve isminin Sefer Özay olduğu öğrenilen vatandaş ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sefer Özay kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan silahlı kavga sonucu, kafenin camlarının kırıldığı, park halindeki bir araca da kurşun isabet ettiği görüldü.

Polisin şüphelileri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

Sarıyer\'de lüks sitenin altında bulunan kafede silahlı kavga: 1 ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Sarıyer'de lüks sitenin altında bulunan kafede silahlı kavga: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement