Kardeşler arasındaki alacak verecek kavgası kanlı bitti - Son Dakika
3.Sayfa

Kardeşler arasındaki alacak verecek kavgası kanlı bitti

Kardeşler arasındaki alacak verecek kavgası kanlı bitti Kıraathane'deki silahlı kavga da kardeşlerden biri vuruldu Sarıyer'de bulunan kıraathanede 2 kardeş arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı.

25.12.2022 20:30  Güncelleme: 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardeşler arasındaki alacak verecek kavgası kanlı bitti

Kıraathane'deki silahlı kavga da kardeşlerden biri vuruldu

İSTANBUL - Sarıyer'de bulunan kıraathanede 2 kardeş arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavgada ağabey, kardeşini bacağından vurdu.

Olay, Sarıyer Cumhuriyet Mahallesi Araba Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir kıraathanede saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 2 kardeş arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada ağabey Serkan Koçer yanında getirdiği tabanca ile kardeşi İsa Koçer'i bacağından vurdu. Kıraathanedekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri bacağından yaralan İsa Koçer'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra tedavi altına alınmak üzere Maslak'ta özel bir hastaneye kaldırıldı. Kardeşini vuran Serkan Koçer'de olay yerinde polis ekipleri tarafından yakalandı. Çıkan kavgada darbedildiği anlaşılan Serkan Koçer polis ekipleri tarafından sağlık kontrolü için Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kardeşler arasındaki alacak verecek kavgası kanlı bitti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kardeşler arasındaki alacak verecek kavgası kanlı bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement