Motosikletinin kontrolünü kaybedip bariyerlere çarpan sürücü ve yanındaki kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Motosikletinin kontrolünü kaybedip bariyerlere çarpan sürücü ve yanındaki kişi hayatını kaybetti

İstanbul'da Sarıyer'de Hacıosman Tüneli çıkışında meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

01.08.2020 22:42  Güncelleme: 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, Hacıosman Tüneli Sarıyer istikametinde meydana gelen kazada, 23 yaşındaki Ramazan Demirhan ve 26 yaşındaki Hayrettin Durgut'un üzerinde bulduğu 34 DP 8041 plakalı motosiklet, Hacıosman Tüneli çıkışı Sarıyer istikametinde sürücünün kontrolünden çıkarak bariyerlere vurdu. Sonrasında savrulan motosiklet yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Ramazan Demirhan ve Hayrettin Durgut hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 kişi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

POLİS, OLAY YERİNDE UZUN BİR SÜRE İNCELEME YAPTI

Polis, uzun süre olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından motosiklet olay yerinden kaldırıldı. Belediye görevlileri tarafından yol temizlendi.

Kontrolden çıkan motosiklet, bariyerlere çarptı: 2 ölü

"SÜREKLİ KAZA OLUYOR"

Kazayla ilgili konuşan bir mahalle sakini, "Burada sürekli kaza oluyor. Virajlı yolda son gaz geliyorlar. Orada bir kasis olsa belki durduracak. Gelen araçlar direksiyon hakimiyetini kaybediyor ve burada kaza oluyor. Bu gelen motor da virajı alamadı bariyerlere çarptı. Bir kişi motordan düşüyor. Başından yaralanıyor. Bir tanesi de motordan uçtu. İkisi de hayatını kaybetti. Biz burada oturan insanlarız. Burada ayda iki veya üç kere kaza oluyor. Burada bir önlem alınmasını istiyoruz" dedi. Polis, kazayla ilgili çalışma başlattı.

Motosikletinin kontrolünü kaybedip bariyerlere çarpan sürücü ve yanındaki kişi hayatını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Motosikletinin kontrolünü kaybedip bariyerlere çarpan sürücü ve yanındaki kişi hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • OBJEKTİF: SONUNA KADAR BASINCA GAZA KAÇINILMAZ OLUYOR KAZA . 0 0 Yanıtla
  • Jokey: Biz haberi okuduk üzüldük geçtik. Aileleri kim bilir nasıl yanıyor. Allah Sabırlar versin 0 0 Yanıtla
  • : Ölenlere rahmet geride kalanlara sabır dilerim. Motorsikletimi calan hırsızlara hakkım helal olsun 0 0 Yanıtla
  • Baybars: Yaris motorlari cenaze aracindan farksiz 0 0 Yanıtla
  • tan gürkan: polis devriyelerinin ne yaptıklarını sormak lazım çıkan sabotaj yangınları var güvenlik alarım veriyor 0 0 Yanıtla
  • Yetti gari: Motorsiklet kullanmak yasaklanmalıdır. 20 bin nüfuslu bir ege kıyı ilcesindeyim .çoluk çocuk herkesin altında motosiklet. Ehliyet yok,kural yok,denetim yok. Gece geç vakitlerde yarışıyorlar mahalle aralarında,tekteker yarışması yapıyorlar,uyku haram Haa bu arada ben her yıl 4 ay kalıyorum burada. Kaldığım sürece en az 4-5 kişi oluyor,o da duyduklarım. 0 0 Yanıtla
  • Serkay : Yazık ama bazı motorcular çık hızlı ve dikkatsiz sonu maalesef ölüm 0 0 Yanıtla
  • KIBRISLITÜRK: Motorsiklet kullanmak yasaklanmalıymış yoruma bakarmısınız. Ülkede yılda %53 araba kazası yaşanırken %14 gibi bir rakam motorsiklet geri kalan %80 nini 4 tekerler oluşturuyor. Motorsiklet kazalarının yarısından fazlası zaten onları görmeyen arabaların çarpması, ezmesi sonucu oluşuyor. Motorsiklet kullanmak yasaklanmalı demek yerine araba sürücüleri dahada bilinçlendirilmeli her 5 yılda bir ehliyete yeterlilik gibi sınavlara kurslara tabi tutulmalı. Bütün sürücüler daha doğrusu. 0 0 Yanıtla
  • Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı
    12:50 Adıyaman'da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı

    Adıyaman merkezinde, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, yaralı bisiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı. Soruşturma devam ediyor.

  • Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı
    12:50 Kadıköy'de Bir Kişi 8 Yerinden Bıçaklandı

    Kadıköy'de kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan bir şahıs, 8 yerinden bıçaklandı. Ağır yaralanan şahıs, olay yerine yakın olan bir taksici tarafından hastaneye kaldırıldı. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı
    12:49 Samsun'da silahla havaya ateş eden 3 kişi gözaltına alındı

    Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen nişan töreninde silahla havaya ateş eden M.G., B.K. ve R.A. isimli 3 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. İfadeleri alınan ve tabancalarına el konulan şüpheliler, idari para cezası verildikten sonra serbest bırakıldı.

  • 'Anı olarak kalsın' diye kaydettikleri uyuşturucu ortamları sosyal medyaya sızdı
    12:42 'Anı olarak kalsın' diye kaydettikleri uyuşturucu ortamları sosyal medyaya sızdı

    Sakarya'da bir evin içerisinde 'anı olarak kalsın' diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve valiliğin etiketlenerek paylaşıldığı videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayı araştırıyor.

  • Kırklareli'nde hafif ticari araç dereye devrildi, 2 kişi yaralandı
    12:41 Kırklareli'nde hafif ticari araç dereye devrildi, 2 kişi yaralandı

    Kırklareli'nde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari aracın dereye devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı. Egemen K. (25) idaresindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle dereye devrildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sürücü ve araçta bulunan Sıla D. (25), sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • 12:37 "Tedavi olmak istiyorum" deyip üst geçide çıktı

    Antalya'da psikolojik sorunları olduğunu belirten 19 yaşındaki genç, yaya üst geçinde intihara teşebbüs etti. Tedavi edilmek istediğini söyleyen genç, itfaiye eri tarafından ikna edildi.

  • Kayseri'de tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü
    12:36 Kayseri'de tartışma sonucu bir kişi bıçaklanarak öldürüldü

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, M.P. adlı bir kişi ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü
    12:36 Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Yerleşkesi girişinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi bıçakla yaralanırken saldırgan, sivil araştırma ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı, şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

  • Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı
    12:34 Konya'da otomobil takla attı: 2 yaralı

    Konya'nın Karapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil takla attı ve 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Advertisement