Şarkıcı Cem Adrian, Instagram hesabından kaza geçirdiğini duyurdu - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Cem Adrian, Instagram hesabından kaza geçirdiğini duyurdu

Şarkıcı Cem Adrian, sosyal medya hesabından "Ölmedik ya" diyerek Kuşadası Gençlik Festivalinde kaza geçirdiğini duyurdu.

14.07.2019 15:30  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı müzisyen Cem Adrian, dün akşam İzmir'de konser verdi. Konserinden bir kesiti Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bir kaza geçirerek bacağını kırdığını söyledi.

"BİR MÜDDET SAHNEYE İNİŞ ÇIKIŞLAR ZOR OLACAK"

Instagram hesabından dün akşam verdiği konserinde bir bölüm paylaşan Cem Adrian, paylaşımına şu notu düştü: "Dün gece Jolly Joker Alaçatı konserimizden bir bölüm... Geçtiğimiz gün Kuşadası Gençlik Festivalinde yaşadığım ufak bir kaza sonucu kırılan ayağımla sahneye çıktığım ilk konser oldu. Bir müddet daha sahne iniş ve çıkışlar biraz sorunlu olacak. Ama konserlerimizi iptal etmiyoruz. Ölmedik ya. Dün gece bizlerle beraber olan harika dinleyicilerimize ve sevgili dostum Meleğe çok teşekkürler... Harika bir hatıramız oldu"

Şarkıcı Cem Adrian, Instagram hesabından kaza geçirdiğini duyurdu
Şarkıcı Cem Adrian, Instagram hesabından kaza geçirdiğini duyurdu

Son Dakika Magazin Şarkıcı Cem Adrian, Instagram hesabından kaza geçirdiğini duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • : BENİ İLGİLENDİRMİYOR GEBERE BİLİRDİN SIKINTI YOK EKSİKLİGİNDE PEK BELLİ OLMAZDI BENCE 2 4 Yanıtla
  • Zynp: Geçmiş olsun hemşehrim 3 1 Yanıtla Veli: sendemi trakya Edirnelisin 1 0
  • Tky: Çokta tın. 1 1 Yanıtla
  • VANLI 65: Insan bi şükür eder terbiyesiz ölmdik ya nedemek 1 1 Yanıtla
  • fatih44: Buda eski türküleri söyleyip bişeyim sanıyo. Çok gıcık söylüyo. Yaratıcı olup kendi tarzını şarkılarını söylemek yerine bu türküler daha kolay tabi 1 1 Yanıtla
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement