Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Acun Ilıcalı'ya açtığı davada uzlaşmayı kabul etmedi - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Acun Ilıcalı'ya açtığı davada uzlaşmayı kabul etmedi

Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Arnavut Kaldırımı şarkısını izinsiz kullandığı gerekçesiyle Acun Ilıcalı'dan şikayetçi oldu. Dosya, uzlaşma bürosuna gönderildi ancak Sağıroğlu uzlaşmak istemedi.

16.07.2019 09:31  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta sanatçı Demet Sağıroğlu, Arnavut Kaldırımı adlı ünlü şarkısının O Ses Türkiye, O Ses Çocuklar ve Rising Star adlı yarışmalarda izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle Acun Ilıcalı'dan şikayetçi oldu. Programların yapımcısı Acun Ilıcalı'yı savcılığa ihbar eden ünlü şarkıcının şikayeti üzerine Acun Medya hakkında Fikri Sinai Haklar Kanunu'na muhalefet suçundan dava açıldı.

"DEFALARCA İZİNSİZ KULLANILDI"

Sabah'ta yer alan habere göre; Sağıroğlu şikayet dilekçesinde; şarkısının Ilıcalı'nın kanalında hukuka aykırı şekilde defalarca izinsiz kullanıldığını belirtti.

15 BİN LİRA TAZMİNAT TALEP ETTİ

Maddi ve manevi haklarının ihlal edildiğini öne süren şarkıcı, 15 bin liralık tazminat talep etti. TV8 yetkilisi, suçlamayı kabul etmedi. Dosya, uzlaşma bürosuna gönderildi ancak Sağıroğlu uzlaşmak istemedi.

Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Acun Ilıcalı\'ya açtığı davada uzlaşmayı kabul etmedi

Son Dakika Magazin Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Acun Ilıcalı'ya açtığı davada uzlaşmayı kabul etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Abuzer kömürcü: Şeymayı kıskanmış para istiyo zavallı 11 24 Yanıtla
  • Demetler hep mi garip: Bu kadindan hic hoslanmiyorum itici aman uzlasma haber degerin bile yok ama Acun'dan dolayi nimetten sayilmis, ismini duymak zorunda kaldik 9 17 Yanıtla
  • Digorlu Baba: abla belli ki parasız kalmış 13 12 Yanıtla osman: kadn amerikada yaşıyor. evet parasız kalmış.. biraz da malta ya gitsin 15000 tl ile. slaak 7 4
  • dehşet: 15bin mi :)acın abi bahşiş veriyo bu parayı 14 3 Yanıtla
  • Ahmet Necdet Sezer : Değerli arkadaşlar hanımefendinin emek verip Türk piyasasına sürdüğü eserini kimse izinsiz kullanamaz. Yıllarca para biriktirip araba alıyorsunuz ve haber bile vermeden acun 300 kez arabanızı izinsiz kullanıyor ne yapardınız ? 17 0 Yanıtla R.T.E: Uzatmayın olmuşsa olmuş olmamışsa olmamıştır belkide hem olmuş hem olmamıştır.. 3 0 Abdullah Gül: Türkiye Cumhuriyeti'nin eski bir Cumhurbaşkanı olarak değerli devlet büyüğümün bu yorumuna katılmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Saygılar. 3 0 Kenan Evren: Eski bir Asker ve Cumhurbaşkanı olarak. İkiside haksız şarkı türkü sahipli olamaz. Sanatçı milletin malı ise eseride milletin malı haline gelir. O zaman şarkıyı herkes izin alipta dinlesin. Şarkıyı izinsiz mirildanmayalim bile. 0 1 Ekrem İmamoğlu: "Ben kimsenin hakkını yemem. Kimseye de hakkımı yedirmem." 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement