Şarkıcı Güliz Ayla, siyah mayosuyla direk dansı yaptı - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Güliz Ayla, siyah mayosuyla direk dansı yaptı

Genç şarkıcı Güliz Ayla, sosyal medya hesabından "Sabah ısınması" notuyla direk dansı yaptığı anların videosunu yayınladı.

02.08.2019 12:45  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz aylarının gelmesiyle yoğun tempoda çalışarak konserler veren genç şarkıcı Güliz Ayla, cesur paylaşımlarına devam ediyor.Ayla, son olarak sosyal medya hesabından direk dansı yaptığı anların videosunu yayınladı.

DİREK DANSI YAPTI

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan şarkıcı, siyah mayosuyla direk dansı yaptığı anların videosunu yayınladı. Şarkıcının "Sabah ısınması" notuyla yayınladığı dans videosu kısa sürede sosyal medyada da hızla yayıldı.

Şarkıcı Güliz Ayla, siyah mayosuyla direk dansı yaptı

GÜLİZ AYLA KİMDİR?

Güliz Ayla 1988'de Samsun'da doğmuştur. Çok küçük yaşlarda müziğe ilgisi başlayan Ayla, Sıla Gençoğlu, Işın Karaca ve Metin Özülkü'ye vokalistlik yapmıştır. 2006 yılında 'Adelaide' adlı müzik grubuna üye olmuş ve 'Rock'n Dark Express' Rock Müzik Yarışmasında birinci oldular. Güliz Ayla, şan, solfej, kulak ve ritim üzerine özel eğitimler alarak kendisini geliştirmiştir.

Şarkıcı Güliz Ayla, siyah mayosuyla direk dansı yaptı

Güliz Ayla, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Batı Müziği bölümü mezunudur. Metin Özülkü, Extra Orkestra ve Işın Karaca gibi isimlere vokallik yapan Güliz Ayla'nın Radiolux adlı bir grubun içerisinde sahne aldı. "Doğa İçin Çal" projesinin 2. serisinde ufak bir bölümde şarkı söylemiştir. Kendine ait söz ve müzikleri de olan Güliz Ayla, Efe Bahadır ve Sıla Gençoğlu desteği ile ilk solo çalışması Olmazsan Olmaz'ı görücüye çıkardı. Güliz Ayla, albümden önce ilk olarak söz ve müziği kendisine ait olan, düzenlemesi ise Efe Bahadır' a ait olan "Olmazsan Olmaz" isimli şarkısı ve video klibiyle müzik sektörüne hızlı bir yaptı.

18 Eylül 2015'de kendi adını verdiği 'Güliz Ayla' albümünü çıkardı. Sıla Gençoğlu'nun ve Efe Bahadır'ın bu albümde büyük yardımları oldu. Albüm beklenen ilgiyi gördü. 'Bahsetmem Lazım' ve 'Olmazsan Olmaz' adlı iki şarkısına klip çekti.

Şarkıcı Güliz Ayla, siyah mayosuyla direk dansı yaptı

20 Nisan 2016 tarihinde "İlk Öpücük Benden Olsun" single'ı piyasaya sürüldü. Şarkının sözünü ve müziğini Yalın hazırladı. Klibin çekimleri ise Nihat Odabaşı tarafından gerçekleşti.

Şarkıcı Güliz Ayla, siyah mayosuyla direk dansı yaptı

Son Dakika Magazin Şarkıcı Güliz Ayla, siyah mayosuyla direk dansı yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • Digorlu Mahmut : Kılıçdaroğlu ağağına galoş giyip toprağa basmadığı için erdoğana kibirli diyor, oysaki kendisi insanların evine girerken ayakkabıları çıkarmayıp anadolu ailelerine saygısızlık yapıyor, herkes bilirki anadolu insanı evde ayakkabı giymez eyy kılıçdaroğlu, kibir sana yakışıyor bi hayatına bak önce. 9 11 Yanıtla Alex: Yalaka digorlu burda birilerinin avukatlığını yapma habere yorum yap yalama 1 3
  • güliz ayla hayranı: ses desen var güzellik desen var ee daha ne olsun ALLAH sahibine bağışlasın türkiyenin en güzel kadınlarından birtanesisin başarıların devamını dilerim 7 4 Yanıtla
  • ADUŞ: BU TİPLER ÇOK HOŞUMA GİDİYOR 69.. 3 5 Yanıtla
  • ha: bu kim yaw 7 0 Yanıtla
  • Babayaro: Şarkıcı olduğunu yeni duydum dans işe yaradı 4 1 Yanıtla
  • İSTANBULLU HAMİDO: haram yemeyi haramzade olmayı kul hakkı yemeyi harami olmayı makarnacı kömürcü olmayı eğitimsizliği cehaleti memleketin nasıl soyulacağını paraların eşe dosta yandaşa nasıl aktarılacağını ihalelerin nasıl yandaşa dağıtılacağını fabrikaların nasıl satılacağını zorla halkından vergi toplamayı elektriğe benzine doğalgaza zammı biz 17 senede sizden öğrendik gevşek sende makarnacı kömürcüsün belli 2 2 Yanıtla
  • İSTANBULLU HAMİDO: ne diyelim eşeğe semer vurmuşlar eşek eşekmiş yinede bazıları vardır bu ülkede kör yaşara hayata şaşı bakar hırsızı haramiyi haramzadeyi görmez çalınanları görmez yapılan yolsuzlukları görmez kul hakkı yiyenleri görmez haramdan beslenenleri görmez vatan hainlerini görmez allah kimseyi yobaz yapmasın allah kimseyi eşekte yapmasın sana zaten ancak çakallık yakışıyor haramiyi haramzadeyi savunmak sanamı düştü gevşek 2 2 Yanıtla Cehapeli: Biz haram yemeği çok iyi biliriz atalarımızdan öğrendik şarabı rakı kul hakkı yemeyi. 2 0
  • Salih : Namus önemli 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement