Şarkıcı Hadise, İstanbul'u terk eden annesini ikna edemedi - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Hadise, İstanbul'u terk eden annesini ikna edemedi

Şarkıcı Hadise, Belçika'ya taşınan annesini İstanbul'da kalmaya ikna edemedi. Anne Gülnihal Açıkgöz, "İstanbul bana iyi gelmiyor" diyerek kızının teklifini reddetti.

19.10.2019 08:45  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz yıl intihar girişiminde bulunan Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz, İstanbul'dan Belçika'ya taşındı. Hadise ne yaptıysa annesini İstanbul'a getiremedi.

AİLE KRİZİNE YOL AÇTI

Geçtiğimiz yıl Hadise'nin annesi, aniden hastaneye kaldırılmış, gerçek modacı Nur Yerlitaş'ın canlı yayında açıklamalarıyla ortaya çıkmıştı. Anne Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişiminde bulunması kardeşlerin de arasını açmış ve Hadise, kardeşleri Derya Açıkgöz ile Hülya Açıkgöz'le irtibatını kesmişti.

Şarkıcı Hadise, İstanbul'u terk eden annesini ikna edemedi

BİRLİKTE YAŞAMAYI TEKLİF ETTİ

Anne Açıkgöz, yaşanan bu olayların ardından İstanbul'u terk etme kararı alarak Belçika'ya taşınmıştı. Hadise'nin ise son olarak annesine Belçika'da tek kalmaması için Tarabya'daki evinde birlikte yaşamayı teklif ettiği öğrenildi.

Şarkıcı Hadise, İstanbul'u terk eden annesini ikna edemedi

"İSTANBUL BANA İYİ GELMİYOR"

Günaydın'ın haberine göre, Gülnihal Açıkgöz'ün "İstanbul bana iyi gelmiyor" diyerek Hadise'yi reddetti. Annesi tarafından reddedilen Hadise, bu durumda sık sık Belçika'ya gidecek.

Şarkıcı Hadise, İstanbul'u terk eden annesini ikna edemedi

NE OLMUŞTU?

Hadise'nin annesinin intihar girişiminde bulunduğu iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. İddianın yayılmasının ardından Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk intihar iddiasını yalanladı, "Gıda zehirlenmesi" açıklamasını yaptı. Ancak daha sonra modacı Nur Yerlitaş, Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar ettiğini doğruladı. Annesi Gülnihal Açıkgöz, ilaç içerek canına kıymak isteyen Hadise'nin, kardeşleriyle de arası açıldı. Anne Açıkgöz, ilaç içmeden önce yazdığı mektupta 'Aranızdaki para meselelerinden sıkıldım' yazmıştı.

Şarkıcı Hadise, İstanbul'u terk eden annesini ikna edemedi
Şarkıcı Hadise, İstanbul\'u terk eden annesini ikna edemedi

Son Dakika Magazin Şarkıcı Hadise, İstanbul'u terk eden annesini ikna edemedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • HAK HUKUK ADALET: Kadın haklı . İstanbul her yönüyle bitti . Depremle yok olmayı bekliyor . Her yer beton oldu . Kalabalık , göç bir yandan , Suriyeliler bir yandan . Olmayan demokrasi insan hakları .Saray faşizmi bir yandan . Kadın cinayetleri , işsizlik , enflasyon , tarım bitmiş , sağlık bitmiş , eğitim bitmiş . Yargı , adalet bitmiş saraya bağlanmış . Ülke yönetimi tek adam rejiminde faşizm . Kadın haklı ... 64 3 Yanıtla
    Hemşinli: Senin bu saydıkların vallahıda bahane ve gerçek nedenler değil.Gerçek nedeni sende çok iyi biliyorsun Rabbimde biliyor.Sadece cesaretin yok.Sana nasihatım şu:Üç günlük dünyada nefsinin arzularına göre yaşamak için sonsuz hayatını tehlikeye atma.Benden söylemesi.zorlama yok. 0 0 Hemşinli: Senin bu saydıkların vallahıda bahane ve gerçek nedenler değil.Gerçek nedeni sende çok iyi biliyorsun Rabbimde biliyor.Sadece cesaretin yok.Sana nasihatım şu:Üç günlük dünyada nefsinin arzularına göre yaşamak için sonsuz hayatını tehlikeye atma.Benden söylemesi.zorlama yok. 0 0 Efe: Sen önce geçmişine bak bu ülkenin elini kolunu bağlayan lar utansın sen geçmişte atlılan imza lara bak acaba onları suçluyor musun 0 0 Kol: Kadın hayırlı evlat yetistirememis. Paylaşmayı sevgiyi ogretememis 0 0
  • Ufuk: Giderken kızınıda götürseydi bir daha dönmemek üzere ne iyi olurdu 55 1 Yanıtla
  • Dogru adlm : Yazlk zaten kadlnln mutsuzlugu yuzune yanslmls mutsuz kadln.olmak yerine belcikada mutlu olsun.butun sorunlardan uzak 3 0 Yanıtla
  • ADANALI ERMİŞ: HADİSENİN ANNESİ YOKSA BENDE YOKUM , ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU GÜLNİHAL TEYZE TERK EDİYORSA VATANI BENDE TERK EDİYORUM YAŞAYAMAM !!! 3 0 Yanıtla
  • ECZ ROJHAT : BİR DARBE DAHA REDDEDİLDİ YAZARKEN NE YAŞIYORSUNUZ 0 2 Yanıtla
  • Turump: Birakin gelsin yanima 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement