Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Kolombiyalı Sevgilisiyle Aşkını İlan Etti - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Kolombiyalı Sevgilisiyle Aşkını İlan Etti

Ünlü müzisyen Soner Sarıkabadayı aradığı aşkı Kolombiya güzelinde buldu. Kabadayı, yeni sevgilisiyle bir davete katılarak el ele poz verdi.

17.04.2019 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü müzisyen Soner Sarıkabadayı, önceki akşamki bir davete Kolombiya Güzellik Kraliçesi aşkı Camelo Lopez ile katıldı.

Özel hayatıyla gündemde olmayı tercih etmeyen Sarıkabadayı, yeni sevgilisini basın mensuplarının karşısına çıkartarak aşkını ilan etmiş oldu.

"İLİŞKİMİZ ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

Geceye yeni sevgilisiyle el ele gelerek aşklarının ilk fotoğrafını veren Soner Sarıkabadayı, yeni şarkısının yolda olduğunu söyledi. Aşk hayatıyla ilgili olarak da konuşan Sarıkabadayı, "İlişkimiz çok güzel gidiyor. Zamanla isterse Türk kültürünü de öğretmek isterim" dedi.

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Kolombiyalı Sevgilisiyle Aşkını İlan Etti

SONER SARIKABADAYI KİMDİR?

Soner Sarıkabadayı, 8 Aralık 1978 tarihinde Kahramanmaraş'da Güngör ve Hasan çiftinin oğlu olarak doğmuştur.İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini de Mersin'de tamamlamıştır. Boyunun 1.85 olması nedeniyle lise yıllarında basketbola merak saran Sarıkabadayı, müziğe o yıllarda ilgi duydu. Liseden sonra üniversiteye hazırlandığı sene ayağını burktuğu için ve evde kendiyle yalnız kaldığı sırada şarkı sözü yazmaya başladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü'nü kazanınca İstanbul'a taşındı. Müzik sevgilisi ağır basınca aynı okulun klasik gitar bölümünden üniversite sınavına giren Soner Sarıkabadayı, Yıldız Teknik Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Klasik Gitar Bölümü'nü kazandı ve 2008 yılında okulunu bitirdi.

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Kolombiyalı Sevgilisiyle Aşkını İlan Etti

Bir dönem Sibel Can'ın orkestrasında gitar çalan Soner Sarıkabadayı adını ilk olarak BBG yarışmasından çıkan Mersin'li Tarık için yazdığı "Gümbür Gümbür" şarkısıyla duyurdu.

Daha sonra Sibel Can, Demet Akalın, Murat Boz ve Alişan gibi isimlere bestelediği şarkılarını verdi. Murat Dalkılıç'a verdiği "Kasaba" ve Sertab Erener'in söylediği "Bu Böyle", "Açık Adres", "Koparılan Çiçekler"le şarkıları dillere dolandı.

İlk albümü "Kara"yı 2001 yılında çıkardı. Soner Sarıkabadayı, adını Sertab Erener ve Murat Dalkılıç gibi sanatçılara verdiği bestelerde duyurdu. Ardından da 2009 yılında piyasaya çıkardığı "Buz" albümüyle yükselişe geçti. 2010 yılında da "Pas" ve "Sadem" isimli albümleriyle yükselişini sürdürdü.

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Kolombiyalı Sevgilisiyle Aşkını İlan Etti
Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Kolombiyalı Sevgilisiyle Aşkını İlan Etti

Son Dakika Magazin Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Kolombiyalı Sevgilisiyle Aşkını İlan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • MAZBATACI MAZBATAYI ALDI: HAK YERİNİ BULDU HAŞIRTTTTTT 9 5 Yanıtla
  • taze hukukçu-rose: kraliçe olacak kadar güzel değil 1 10 Yanıtla : Senden Güzel oldugu kesin ! 6 0 Sana: Yaradan Oyle yaratmiş ! 2 0
  • Abuzer kömürcü: Yakıtı shell den aklı kelden alıcan 9 2 Yanıtla
  • Hem Suriyeli hem Galatasaraylı: Türk Kezban lardan uzak duran Soner Sarıkabadayı seni tebrik ediyorum 5 4 Yanıtla
  • MÜLAYİM SERT: Adamsın Soner türk kızı alıp başına bela alacağına güney Amerika dan al beline dolan. Incecikmis ya la 7 2 Yanıtla
  • tiky: cumanın ablası 5 4 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Telgrafın telleri öpüceksin kelleri 7 2 Yanıtla
  • Balicix: Soner baskan helal olsun ses var icraat var başarılar dilerim 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement