Şarkılar Karlıovadaki Minikler İçin Söylendi - Son Dakika
Yerel

Şarkılar Karlıovadaki Minikler İçin Söylendi

Şarkılar Karlıovadaki Minikler İçin Söylendi

Dicle Üniversitesi mezunlarının oluşturduğu Grup Bazen, "Şimdi Rota Karlıova" projesine destek vermek için ikinci konserini düzenledi.

19.04.2016 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Dicle Üniversitesi mezunlarının oluşturduğu Grup Bazen, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi öğrencilerinin ortak çalışması olan yardım projelerinin devamı olan "Şimdi Rota Karlıova" projesine destek vermek için ikinci konserini düzenledi.

Dicle Üniversitesi kongre merkezinde gerçekleşen konsere Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Sait Yücel, öğretim üyeleri, öğrenciler katıldı. 1500 kişilik salonun dolduğu konser öncesinde öğrenciler proje kapsamında Karlıova'daki minik kardeşleri için gözleme ve çiğköfte sattı.

Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi öğretim üyesi olan ve proje sorumlusu olan Prof. Dr. Yalçın Tonbul, "Rota Şimdi Karlıova" diyerek, minik çocukların eğitimlerine katkı sunmak için proje kapsamında neler yaptıklarını ve daha da neler yapmaları gerektiğini anlattı ve Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konser, Yrd. Doç. Remzi Yardımcının sunumu ile başladı ve sahne alan 6 kişilik Grup Bazen, Tarkan'ın unutulmaz eseri "Sevdanın son vuruşu" ile start aldı. "Yakın mesafe, Değer mi Hiç" şarkılarla ritmi daha da yükselten Grup Bazen, seyircileri coşturdu ve şarkılar hep bir ağızdan söylendi. "Böyle Ayrılık Olmaz" ve"Senden Başka" adlı şarkılar ile duygusallaşan salon, Grup Bazen, Karlıova'daki çocuklar için 2 saat boyunca en güzel şarkılarını seslendirdi. Grup Bazen programın sonunda ki anma bölümünde Ahmet Kaya, Kıvırcık Ali, Barış Manço'nun şarkılarını da seslendirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şarkılar Karlıovadaki Minikler İçin Söylendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement