Şarkışla'da "Okulların Dışı Güvenliği Toplantısı" - Son Dakika
Güncel

Şarkışla'da "Okulların Dışı Güvenliği Toplantısı"

Şarkışla ilçesinde "Okulların Dışı Güvenliği Toplantısı" yapıldı.

02.02.2018 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla ilçesinde "Okulların Dışı Güvenliği Toplantısı" yapıldı.

Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi Seminer Salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak birinci dönem değerlendirildi.

Daha sonra okulların güvenliğiyle ilgili iş ve işlemler, güvenlik kameraları ve kent güvenlik yönetimi sistemiyle ilgili hususlar, madde bağımlılığı ile mücadele, öğrenci servisleri, taşıma işlemleri ve denetimleri gibi 13 maddeden oluşan gündem maddeleri görüşüldü.

Şarkışla Kaymakam Vekili Yusuf Cankatar, burada yaptığı konuşmada, Şarkışla'nın Sivas ilçeleri arasında en büyüğü olduğunu ve bu nedenle okul güvenliklerine ağırlık verilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Evlatlarımızın ne yediği, ne içtiği bizim için önemli, gerek Milli Eğitim gerekse belediyemiz dışarıda bulunan seyyar satıcıları iyi denetlemeleri lazım." dedi.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Cihat Gündoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Altınyayla Milli Eğitim Müdürü Murat Durgut, Gemerek Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Bulut, ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yusuf Özkan, ilçe Emniyet Müdürlüğünden Baş Polis Birol Karaca, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şarkışla'da 'Okulların Dışı Güvenliği Toplantısı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement