Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şarkışla'dan Kısa Kısa

Şarkışla Emniyet Müdürlüğü, ilçe merkezinde meydana gelen trafik kazalarının önüne geçebilmek için trafik denetimlerini artırdı.

07.05.2013 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla Emniyet Müdürlüğü, ilçe merkezinde meydana gelen trafik kazalarının önüne geçebilmek için trafik denetimlerini artırdı.

Trafik polisleri, ilçenin çeşitli noktalarında kontroller yaparak, özellikle motosiklet sürücülerine uyarılarda bulundu.

Sürücü belgelerinin yanı sıra kask kullanımı konusunda sürücüleri uyaran polisler, ilgili belgeleri eksik olan motosikletleri trafikten men etti.

-SGK binası yıl sonuna kadar tamamlanacak-

Altınyayla, Gemerek ve Şarkışla ilçelerine hizmet verecek Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şarkışla Merkez Müdürlüğü yeni hizmet binası, yıl sonuna kadar tamamlanacak.

SGK Sivas İl Müdürü Bekir Turan, İlçe Kaymakamı Davut Gül ve AK Parti İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya'yı makamlarında ziyaret etti.

Kaymakam Gül ile Altınkaya'dan Şarkışla'da yapılacak çalışmalar için destek isteyen Turan, gelinen noktada iyi bir yerde olunduğunu belirterek, yıl sonunda yeni hizmet binasında başta Şarkışla olmak üzere Altınyayla ve Gemerek ilçelerine de hizmet vermek üzere tamamlanacağını kaydetti.

Turan, ziyaretlerin ardından hizmet binasının yapılması planlanan Esentepe Mahallesi'ndeki arsayı gezdi. - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement