Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şarkışla'dan Kısa Kısa

Şarkışla Devlet Hastanesi, üçüncü ameliyathanesine kavuştu.

20.05.2013 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla Devlet Hastanesi, üçüncü ameliyathanesine kavuştu.

Başhekim Dr. Mahir Cengiz, yeni alınan ve her ameliyathanede olması gereken son model cihazlarla ameliyathanenin donatıldığını ve ilk kapalı ameliyatın da bugün gerçekleştiğini belirtti.

Cengiz, "Daha önce tek ameliyathaneyle hizmet verdiğimiz devlet hastanemizde şimdi üç ameliyatı aynı anda yapabiliyoruz. Bugün son teknolojiye sahip aletlerle her türlü kapalı ameliyatları hastanemizde yapabilir konumdayız. Bunun için hem ekipman hem de uzman doktor kadromuz var" diye konuştu.

Cengiz, hastanenin Şarkışla, Altınyayla ve Gemerek ilçelerine hizmet verildiğini belirtti.

-İlmihal yarışması-

Şarkışla Anadolu Lisesi öğrencileri arasında ilmihal okuma yarışması yapıldı. Zinde Gençlik Derneği ve Kuran'ın Anlamıyla Buluşma Platformunca Türkiye genelinde yapılan sınavlar Şarkışla'da ilçesinde de gerçekleştirildi. 370 kişinin başvurduğu sınava 170 kişi katıldı. Anadolu Lisesinde yapılan sınav sonuçlarının mayıs ayı sonunda açıklanacağı belirtildi.

-Anaokulunda yıl sonu etkinliği-

Çocuklar Gülsün Diye Sürmeli Osanmaz Anaokulu'nda yıl sonu etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte, öğrencilerin eğitim dönemi boyunca yaptığı el işi çalışmalarından oluşan sergi, Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve Milli Eğitim Müdürü Niyazi Kılıç'ın katılımıyla açıldı.

Gül, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement