Şarköy'de Bisikletli Martı Timleri Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Şarköy'de Bisikletli Martı Timleri Göreve Başladı

Şarköy\'de Bisikletli Martı Timleri Göreve Başladı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan "Bisikletli Martı Timleri" göreve başladı. Özel kıyafetli ve bisikletli polisler, ilçede vatandaşların yoğun olduğu caddelerde görev yapacak. Tim, huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, suç ve suçluyla mücadelede etkinliğin artırılması, vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde onlara en hızlı şekilde yardımcı olmak için oluşturuldu. Suçun işlenmeden önlenmesi ve suçla daha etkin mücadele edilmesine katkı verecek.

07.06.2023 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan "Bisikletli Martı Timleri" göreve başladı.

Özel kıyafetli ve bisikletli polisler, ilçede vatandaşların yoğun olduğu caddelerde görev yapacak.

Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, huzur ve güven ortamının devamını sağlamak, suç ve suçluyla mücadelede etkinliğin artırılması, vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları halinde onlara en hızlı şekilde yardımcı olmak için polislerden oluşan "Bisikletli Martı Timleri" oluşturuldu.

Vatandaşlarla polisin daha iç içe olmasını sağlayacak olan tim, suçun işlenmeden önlenmesi, suçla daha etkin ve verimli bir şekilde mücadele edilmesine katkı verecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şarköy'de Bisikletli Martı Timleri Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement