Şarköy'de Teski Yatırımlarıyla İlgili Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Şarköy'de Teski Yatırımlarıyla İlgili Basın Toplantısı Yapıldı

Şarköy\'de Teski Yatırımlarıyla İlgili Basın Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (TESKİ) Şarköy İlçesinde yaptığı yatırımlar ve DSİ tarafından yapılan Çokal Barajı ve İçme Suyu İsale Hattı hakkında düzenlenen basın toplantısına katıldı.

15.12.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (TESKİ) Şarköy İlçesinde yaptığı yatırımlar ve DSİ tarafından yapılan Çokal Barajı ve İçme Suyu İsale Hattı hakkında düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Şarköy Kent Müzesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Danışmanlar Şeref Çetin, Neşat Erdoğan ile diğer yetkililerin de hazır bulunduğu toplantıda, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve Şarköy İlçe Müdürü Özlem Ertekin'den TESKİ'nin Şarköy'deki çalışmaları hakkında bilgiler alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "DSİ Çokal Barajı yaptı ve içme suyu isale hattı döşedi. Şarköy'ün yanı sıra Gelibolu Eceabat da buradan su alıyor. Fakat Şarköy hatlarında hep arıza çıkıyor. TESKİ, sorumluluk alanında olmadığı halde, vatandaşlarımızı susuz bırakmamak için arızlara müdahale ediyor. Ancak çıkan arızalardan vatandaşlarımız TESKİ'yi sorumlu tutuyor, ama TESKİ buralardan sorumlu değil, biz sadece vatandaşımız susuz kalmasın diye yardımcı oluyoruz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şarköy'de Teski Yatırımlarıyla İlgili Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement