Sarri'den Willian ve Courtois Açıklaması - Son Dakika
Spor

Sarri'den Willian ve Courtois Açıklaması

Sarri\'den Willian ve Courtois Açıklaması

Chelsea teknik direktörü Maurizio Sarri, ismi son dönemde transfer söylentilerine karışan Willian Borges ve Thibaut Courtois hakkında açıklamalarda bulundu.

05.08.2018 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier League'de yer alan ekiplerden Chelsea'de sezon başında Antonio Conte'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Maurizio Sarri, Willian Borges ve Thibaut Courtois'nın takımdan ayrılacağına dair haberler hakkında konuştu.

Willian ile görüştüğünü ve bu görüşmeden pozitif bir hava hissettiğini söyleyen Sarri, "Ortada bir 'Willian sorunu' yok." dedi. Courtois'nın durumu hakkında da yorum yapan 59 yaşındaki İtalyan teknik adam, "Şu anda Courtois bizim kalecimiz. Geleceği bilmiyorum. Bu, kulübe ve özellikle oyuncuya bağlı. Umarım Courtois bizim kalecimiz olarak kalır." diyerek 26 yaşındaki Belçikalı eldivenin takımdan ayrılabileceğini ima etti.

İspanyol ve İngiliz basınında geçtiğimiz hafta içinde çıkan haberlerde İspanya La Liga ekibi Real Madrid'in Willian ve Courtois için Chelsea'ye paket olarak 100 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği iddia edilmişti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sarri'den Willian ve Courtois Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement