Saruhanlı'da Sürücülere Ücretsiz Reflektör ve Kask Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Saruhanlı'da Sürücülere Ücretsiz Reflektör ve Kask Dağıtıldı

Saruhanlı\'da Sürücülere Ücretsiz Reflektör ve Kask Dağıtıldı

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında traktörler için reflektör, motosiklet sürücüleri için kask dağıtımı gerçekleştirildi.

11.05.2018 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında traktörler için reflektör, motosiklet sürücüleri için kask dağıtımı gerçekleştirildi.

Saruhanlı'da Trafik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Yılmaz Mahallesinde Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından vatandaşlara ve öğrencilere yönelik trafikle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Saruhanlı Belediye Başkan Vekili Alp Serdar Tuğsal, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Işık, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte konuşan Saruhanlı İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, "Trafikte sorunlarımız mevcut. Traktörlerimizin sayısı fazla olduğu için kazalar meydana geliyor. Özellikle gece görünmesi zor olduğu için traktörler kazalara daha çok meydan veriyor. Bu yüzden trafik haftasında römorklarında reflektör olmayan traktörlerimize Saruhanlı Belediyesinin de katkısıyla reflektör dağıtıyoruz. Herkese hayırlı olur inşallah kazasız belasız günler diliyorum" dedi.

Vatandaşlara dağıtılan reflektörlerden 3 tanesi Saruhanlı Belediye Başkan Vekili Alp Serdar Tuğsal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık ve İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban tarafından hazırda bulunan römorklara takıldı. Etkinlikte traktör sürücülerine 250 adet reflektör dağıtılırken, motosiklet ehliyeti olan ve hiç ceza yemeyen bir vatandaşa da kask hediye edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saruhanlı'da Sürücülere Ücretsiz Reflektör ve Kask Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement