Saruhanlı İtfaiyesine Avrupa Mimarisi - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı İtfaiyesine Avrupa Mimarisi

Saruhanlı İtfaiyesine Avrupa Mimarisi

Saruhanlı'da bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ait itfaiye amirliği binası, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

10.12.2015 12:03  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı'da bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına ait İtfaiye Amirliği Binası, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Bina; Fransa, Amerika ve İngiltere gibi ülkelerdeki itfaiye binalarında kullanılan yapı malzemesine eş değer malzemeyle inşa ediliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı'da bulunan İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na ait bina yenileniyor. İlçede bulunan eski hizmet binasının yanına yapılacak olan yeni binanın bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor. İnşaat ile ilgili incelemelerde bulunan ve bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Ramazan Hakan Ulak, "Kompozit, taşyün, ve kompozit karosu ile Avrupa standartlarına uygun en iyi modernizasyonla inşa edilen bina, beş araçlık itfaiye garajı ve personel hizmet binasıyla Saruhanlı halkının hizmetine sunulacak. Yaklaşık bir ay içerisinde tamamlanacak olan binamız yapılan araştırmalara göre Fransa, Amerika ve İngiltere gibi ülkelerde itfaiye birimlerinde kullanılan malzemeye eş değer malzemelerden yapılmaktadır. Çeşitli araştırmalar sonucu yapımına başladığımız binamız İtfaiye birimimizin herhangi bir ihtiyaç durumunda pratik ve hızlı bir şekilde yangınlara ve kazalara anında müdahale edebilmesi için tasarlandı. Bu anlamda bize böyle bir hizmeti sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ederim. Halkımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı 1. Bölge Saruhanlı İtfaiye Amiri Tuncay Gümeç ise, İtfaiye amirliğinde 19 personel ve beş adet araç ile Saruhanlı merkez ve mahallelerine hizmet verdiklerini söyledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı İtfaiyesine Avrupa Mimarisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement