Saruhanlı'nın Köylerine Maddi Yardım - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'nın Köylerine Maddi Yardım

Saruhanlı\'nın Köylerine Maddi Yardım

Manisa İl Özel İdaresi bütçesinden, Saruhanlı İlçesine bağlı 29 köyden 17'sine bin 500 ile 3 bin lira arasında değişen toplam 30 bin 950 lira maddi yardımda bulunuldu.

27.04.2013 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa İl Özel İdaresi bütçesinden, Saruhanlı İlçesine bağlı 29 köyden 17'sine bin 500 ile 3 bin lira arasında değişen toplam 30 bin 950 lira maddi yardımda bulunuldu.

Manisa İl Daimi Encümen Üyesi Mehmet Baltacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2013 yılı köy yardımları kapsamında ödenek talebinde bulunan Saruhanlı'nın 17 köyüne 30 bin 950 lira yardımda bulunduklarını belirtti. Köyler için ayrılan ödeneklerin Saruhanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçesine aktarıldığını ifade eden Baltacı, şu bilgileri verdi: "Köylerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunduk. Nakit yardımların dışında hizmet anlamında çalışmalarımız geçmişten bu yana devam ediyor. İnşallah Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle bu hizmetlerimiz daha da artacak. Köy ve beldelerimiz daha çok hizmet alacak."

Bu yardımlarının dışında Yeniosmaniye köyünde düzenlenecek Kafkas Şenlikleri için 15, Kayışlar köyüne okul ve cami onarımı için 10 bin lira yardımda bulunduklarını dile getiren Baltacı, "Bunlara ilave olarak Sarısığırlı köyüne minare yapımı için 3, Çullugörece köyüne cami onarımı için 3, Pınarbaşı köyüne içme suyu sondajı için 10, Çınaroba köyüne eski okul binasının çok amaçlı salona dönüştürülmesi için 3 ve Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne 20 bin lira olmak üzere toplam 64 bin lira daha yardımımız oldu" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'nın Köylerine Maddi Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement