Saski Genel Müdürü Keleş'ten, Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Saski Genel Müdürü Keleş'ten, Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Saski Genel Müdürü Keleş\'ten, Vali Balkanlıoğlu\'na Ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Ordu Valiliği’nden Sakarya Valiliği’ne atanarak göreve başlayan İrfan Balkanlıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

13.09.2017 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Ordu Valiliği'nden Sakarya Valiliği'ne atanarak göreve başlayan İrfan Balkanlıoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valilik makamında gerçekleştirilen buluşmaya SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş'in yanı sıra SASKİ bürokratları da katıldı. Vali Balkanlıoğlu'na yeni görevinde başarılar dileyen Dr. Rüstem Keleş, Sakarya'nın bugünü ve yarınını inşa etmek için birlik içinde çalışacaklarını vurguladı. SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, "SASKİ olarak şehrimizin altyapı geleceğini inşa etmek adına paydaş kurumlarımızda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yeni hatlar, arıtma tesisleri, barajlar ve elektrik santralleri inşa ediyoruz. Türkiye'nin en kaliteli içmesuyunu Sakaryalıların musluklarına ulaştırıyoruz. İlimize atanan Sayın Valimizle de ortaklaşa, birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi, şehrimizin altyapısını daha da geliştirmek için çalışacağız. Bu anlamda tekrardan Sayın İrfan Balkanlıoğlu'na şehrimize hoş geldiniz diyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu ise buluşmada, "SASKİ'nin şehir için verdiği mücadele gerçek manada takdire şayan. Sakarya için yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bir su ve kanalizasyon idaresinin bu denli büyük işleri, projeleri gerçekleştiriyor olması Sakarya için büyük bir şans. Sakarya, musluklarından akan kalite içmesuyu, en iyi şekilde korunan doğal güzellikleri ile Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri. İnşallah bundan sonra da beraber çalışarak el birliği ile Sakarya'yı daha güzel yerlere taşıyacağız" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saski Genel Müdürü Keleş'ten, Vali Balkanlıoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amasya'da Mercimek Yüklü Tırda 40 Düzensiz Göçmen Yakalandı
    18:37 Amasya'da Mercimek Yüklü Tırda 40 Düzensiz Göçmen Yakalandı

    Amasya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında yol kontrol noktasında mercimek yüklü tırı durdurdu. Yapılan kontrolde tırın dorsesine gizlenmiş Afganistan uyruklu 40 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan sürücünün emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı
    18:37 Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Havza OSB'de alan genişlemesi yapılacak sahada inceleme gerçekleştirdi. Havza OSB'nin mevcut alanı 1 milyon metrekareden 10 milyon metrekareye çıkarıldı. Havza OSB, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

  • Çevreye rahatsızlık verenlere ceza yağdı
    18:36 Çevreye rahatsızlık verenlere ceza yağdı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde otomobille çevreye rahatsızlık veren 33 kişi ve 26 araca toplam 111 bin 135 TL para cezası uygulandı. Eşref Bitlis Parkı ve civarında vatandaşlara rahatsızlık veren şahıs ve araçlar üzerine polis ekipleri harekete geçti. Uygulama sonucunda 33 kişiye 'Çevreye rahatsızlık vermekten' 32 bin 241 TL idari para cezası, 26 araca ise toplam 78 bin 894 TL trafik cezası uygulandı.

  • Hakan Tütüncü: Hizmet çantaları boş, projeleri olmayan adaylar sadece iftira atıyor
    18:35 Hakan Tütüncü: Hizmet çantaları boş, projeleri olmayan adaylar sadece iftira atıyor

    Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, hizmet çantaları boş, projeleri olmayan ve anketlerde geride kalan adayların sadece iftira attıklarını belirtti. Tütüncü, Serik ilçesinde düzenlenen mitingde halka hitap ederek, trafik ve ulaşım sorunlarını çözecek projelerle göreve talip olduklarını vurguladı. Ayrıca, tapu ve imar problemlerini çözmek, tarımsal üretimi desteklemek ve özgürlükleri artırmak için çalışacaklarını söyledi.

  • Diyarbakır'da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı
    18:34 Diyarbakır'da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı

    Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç birbirine çarptı ve 4 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement