Sassuolo Hocasına Güveniyor - Son Dakika
Spor

Sassuolo Hocasına Güveniyor

Sassuolo Hocasına Güveniyor

Bu sezon tarihinde ilk kez Serie A’da mücadele eden Sassuolo’nun başkanı Carlo Rossi, hocaları Eusebio Di Francesco’ya güvendiklerini söyledi.

19.11.2013 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon Serie B'de gösterdikleri performans sonrasında zirve lige yükselen ve bu nedenle Premie Viareggio Sport ödüllerinde "tarihi yükseliş" ödülünü alan Carlo Rossi, tören sonrasında yaptığı açıklamada hocalarına olan güvenlerini yineledi.

Özellikle 4. haftada Inter'e karşı iç sahada alınan 7-0'lık yenilgiye rağmen hocalarının arkasında durduklarını belirten Rossi, "Her başkan teknik direktörünü görevden alabilir. Özellikle de kötü yenilgiler ve seriler sonrasında... Ama bu bizim için geçerli olan bir durum değil. Biz Di Francesco'yu hem insan, hem de hoca olarak takdir ediyoruz. Geçtiğimiz sezon Serie B'de ilk haftadan beri takımı zirvede tuttu ve büyük bi başarı kazandı. Onu başarısız geçen 4 haftadan sonra kovmak büyük bir utanç olurdu" dedi.

Kötü gidişlerde bazen hocaların hiçbir suçu olmadığını ve kadrodaki oyuncularla yönetimlerin de kaoslara neden olabildiğini söyleyerek son derece samimi bir açıklamada bulunan Carlo Rossi, "Sezon sonuna kadar problem yaşayabileceğimizin farkındaydık. Oldukça zor bir ligde mücadele ediyoruz. Ama ben köşeyi döndüğümüzü düşünüyorum. Dokuz sene önce Sassuolo'nun başına geldiğimde takım dördüncü ligde kümede kalma mücadelesi veriyordu ama şu anda Serie A'dayız. Çok daha iyisini de başarabileceğimizi biliyorum" dedi.

4. haftada Inter'e 7-0 yenilen ve 4 maçta puan alamayan Sassuolo, sonrasındaki 8 haftada sadece 2 mağlubiyet aldı ve 10 puan topladı ve düşme hatttının hemen üzerine çıkmayı başardı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Sassuolo Hocasına Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement