Satın almdan, bedava deneyin - Son Dakika
Teknoloji

Satın almdan, bedava deneyin

Satın almdan, bedava deneyin

Windows Phone, Android, iOS... Hangisini alacağınıza karar vermeden önce, hepsini bedava deneyin!

23.10.2012 02:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni bir cep telefonu satın alacaksınız, ancak en temel öğelerden bir olan işletim sisteminde kararsızsınız. Bir teknoloji mağazasına girip Windows Phone'lu, Android'li ve iOS'lu telefonları deneyebilirsiniz. Ancak cep telefonu emülatörleri, bunu evinizde, oturduğunuz yerden yapmanıza izin veriyor.

Telefon emülatörlerini ne zaman kullanmalı, ne zaman kullanmamalı?

Cep telefonu emülatörleri, bir akıllı cebin yerini tamamen almazlar, bir emülatör ile tüm işlevleri kullanamayabilirsiniz. Ancak emülatörler ile telefonunuzun nasıl olacağına dair iyi bir fikir edinebilirsiniz. Bir emülatör, bilgisayarınızın donanımı ile çalıştığından, telefonunuzun ne kadar hızlı, ne kadar stabil ve güvenilir olacağı konusunda da size fikir vermeyecektir.

Ancak bir cep telefonu emülatörü ile belirli bir mobil işletim sisteminin arayüzünü inceleyebilir, kendinizi ona alıştırabilirsiniz.

MobiOne Studio (iPhone, Android)

Geliştiricilere yardımcı olmayı amaçlayan MobiOne Studio, iOS ve Android ortamını emüle edebiliyor. Ancak MobiOne Studio'yu kullanabilmek için 99.95 dolar gibi yüksek bir ücrete katlanmanız gerekiyor. Ancak yazılımın 15 günlük ücretsiz deneme seçeneği muhtemelen işletim sistemindeki tüm işlevleri denemeniz için yetecektir.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Satın almdan, bedava deneyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement