Saü'de 'Medeniyetimizde Üniversitesi Öğrencisi Nasıl Olmalı' Etkinliği İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Saü'de 'Medeniyetimizde Üniversitesi Öğrencisi Nasıl Olmalı' Etkinliği İlgi Gördü

Saü\'de \'Medeniyetimizde Üniversitesi Öğrencisi Nasıl Olmalı\' Etkinliği İlgi Gördü

Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Medeniyetimizde Üniversite Öğrencisi Nasıl Olmalı?’ isimli etkinliğe Düşünce Koçu Münir Arıkan konuşmacı olarak katıldı.

04.05.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Üniversitesi'nde düzenlenen 'Medeniyetimizde Üniversite Öğrencisi Nasıl Olmalı?' isimli etkinliğe Düşünce Koçu Münir Arıkan konuşmacı olarak katıldı.

Sakarya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Ensar Vakfı Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen 'Medeniyetimizde Üniversite Öğrencisi Nasıl Olmalı?' isimli etkinlik, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Sakarya İl Müftüsü İlyas Serenli, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Sertaç Kesler ve SAÜ'lü öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ülkelerin gelirlerinin markalaşma ile orantılı olduğunu belirten Arıkan, üniversite öğrencilerinin sürekli olarak bilimsel çalışmalarda bulunarak, ülkesine faydalı olması gerektiğini söyledi.

İnsanoğlunun birbirinden üstünlüğünün bulunmadığını belirten Arıkan, "Üstünlük, hoş seda ile alakalıdır. Üstünlük, takva mertebesinden insanlara faydalı olmak, hayatı kolaylaştırmak, yeni buluşlar yapmak ile alakalıdır" dedi. Başarının sırrının sıra dışı olmaktan geçtiğini ifade eden Arıkan, "Eğer sıra dışı olan ile ilgilenmezseniz, fark yaratmazsınız" dedi. SAÜ'lü öğrencilere zamanlarını doğru kullanmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Arıkan, "Zamanınızın kıymetini bilin. Zamanı boşa geçirmek çok büyük bir suçtur" diye konuştu.

Etkinliğin sonunda Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş tarafından Düşünce Koçu Münir Arıkan'a hediye takdim edildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saü'de 'Medeniyetimizde Üniversitesi Öğrencisi Nasıl Olmalı' Etkinliği İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement