Şavşat'ta Askerler Kaybolan 80 Yaşındaki Sahil Dede'yi Arıyor - Son Dakika
3.Sayfa

Şavşat'ta Askerler Kaybolan 80 Yaşındaki Sahil Dede'yi Arıyor

Şavşat\'ta Askerler Kaybolan 80 Yaşındaki Sahil Dede\'yi Arıyor

ARTVİN (İHA) – Artvin’in Şavşat ilçesinde dün gündüz saatlerinde evden çıkarak bir daha geriye dönemeyen 80 yaşındaki Salih Dede için arama çalışması başlatıldı.

26.10.2017 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ARTVİN (İHA) – Artvin'in Şavşat ilçesinde dün gündüz saatlerinde evden çıkarak bir daha geriye dönemeyen 80 yaşındaki Salih Dede için arama çalışması başlatıldı. Arama çalışmasına askerler de katıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün evinden "Ormana gidiyorum diyerek ayrılan Salih Dede akşam eve dönmeyince yakınları kendisini aradı. Aramalardan netice alamayan yakınları Şavşat İlçe Jandarma Komutanlığı'na ihbarda bulundu. İhbarı değerlendiren Jandarma ekipleri ve AFAD bölgede geniş çapta arama çalışması başlattı. Konuyla ilgili açıklama yapan Şavşat Kaymakamı Emre Yalçın "Bize bilgi ulaştıktan sonra bütün gücümüzle arama çalışmalarını başlattık. Şavşat güvenlik ve acil durum ekiplerinin yanı sıra il merkezinden de gelen AFAD ekipleri de arama çalışmalarına katıldı. Sonuç alıncaya kadar arama faaliyetlerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şavşat'ta Askerler Kaybolan 80 Yaşındaki Sahil Dede'yi Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement