Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Üniversite Camiyi İbadete Açtı - Son Dakika
Yerel

Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Üniversite Camiyi İbadete Açtı

Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Üniversite Camiyi İbadete Açtı

Bir dizi temas ve açılışlarda bulunmak üzere Erzincan’a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Erzincan Üniversitesinin Yalnızbağ yerleşkesinde bulunan Üniversite Caminin açılışını yaptılar.

06.05.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi temas ve açılışlarda bulunmak üzere Erzincan'a gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Erzincan Üniversitesinin Yalnızbağ yerleşkesinde bulunan Üniversite Caminin açılışını yaptılar.

Düzenlenen açılış törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve il protokolü katıldı.

Erzincan Üniversitesinin Yalnızbağ Yerleşkesinde Türkiye Diyanet Vakfının katkılarıyla Fersan Tekstil Ticaret ve Sanayi limitet şirketi tarafından yaptırılan Üniversite Camiinin açılışında konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı konuşmada; "Camiler cemaatsiz kalırsa garip kalır. Camilerin en çok yakıştığı yerlerden biri üniversitelerdir."dedi. Bakan Yılmaz caminin açılışında emeği geçen herkese teşekkür etti. Ardından EKEV tarafından camiye hediye edilmek üzere Erzincan Üniversitesi Rektörü İlyas Çapoğlu'na tablo hediye edildi.

Yapılan konuşmaların ardından Kur'an- Kerim Tilaveti verildi. Ardından Cuma Namazı kılındı. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Üniversite Camiyi İbadete Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement