Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'in de Paramount Otel'de konakladığı öğrenildi: Bir aile dostumuz davet etti - Son Dakika
Güncel

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'in de Paramount Otel'de konakladığı öğrenildi: Bir aile dostumuz davet etti

Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir\'in de Paramount Otel\'de konakladığı öğrenildi: Bir aile dostumuz davet etti

Sedat Peker'in ileri sürdüğü iddiaların ardından gündeme gelen ve firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz'a ait olan Paramount Oteli'nde kalan iş insanlarıyla ilgili haberler gündemdeki yerini koruyor. En lüks odasının geceliği 106 bin 223 TL olan Paramount Otel'de konaklayanlardan birinin de Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir olduğu öğrenildi. Otele kendilerini Ali Tunga isimli bir aile dostlarının davet ettiğini söyleyen Demir, masrafların da bu isim tarafından ödendiğini belirtti.

15.06.2021 10:44  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelen Paramount Oteli'nde (Royal Palace) kalanlardan birinin de Savunma Sanayi Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir olduğu öğrenildi. Söz konusu otele kendilerini Ali Tunga adında bir aile dostlarının davet ettiğini söyleyen Demir, masrafların da bu aile dostu tarafından ödendiğini aktardı.

OTELİ O DÖNEM CİHAN EKŞİOĞLU İŞLETİYORMUŞ

Başkan Demir'in ailesiyle birlikte konakladığı Temmuz 2020'de, Paramount Oteli'ni savunma sanayisi alanında yatırımları bulunan EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu işletiyormuş.

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtlayan Demir'in açıklamaları şöyle:

Paramount Otel'de kaldığınız doğru mu?
Beni bir aile dostumuz davet etti. Gidene kadar neresi olduğunu dahi bilmiyordum. 10 küsür yıldır tanıdığım bir aile dostum, 'Abi gel, pandemi ortamında emniyetli yerde tatil yapalım' dedi. Sahibi bir gün geldi göründü orada.

Cihan Ekşioğlu değil mi?
Şimdi siz söyleyince bakıyorum. Ekşioğlu olması lazım, öyle görünüyor. Ekşioğlu'nun savunma işi yaptığıyla ilgili arkadaşlar (şimdi) bilgi verdiler. Bu arkadaşla ne ilgimiz olmuş… "Savunma işi yapan birisi var, sizi çağırıyor" deseler, zaten sıcak bakmayız. Benim durumum net olarak bu.

Masrafları sizi davet eden Ali Tunga karşıladı, öyle anlıyorum.
Yıllardır tanıdığımız bir arkadaş bu. Pek tatil filan yapmıyoruz, onu da biliyor. Çocuklarla gittik. Pandemi ortamı tenha olduğu için emniyetli olsun dedik. Bildiğim bu. Sizin aramanızdan sonra nedir, ne değildir, resmi ortaya çıkardım.

Ekşioğlu ile konuştunuz mu otelde?
Bir gün gördüm. Tanıştım, öyle diyeyim size.

Söylemedi mi savunma alanında yatırımları olduğunu?
Yok, canım.

Kaç gün kaldınız?
Bir haftadan az olması lazım. Zaten sürekli kalmadım. Ankara'ya, İstanbul'a gittim. Gidiş gelişler yaptım. Bir haftadan azdır büyük ihtimalle.

Ailenizle gittiniz değil mi?
Ailem ve çocuklarım, evet.

OTELİN GECELİĞİ 106 BİN 223 TL

Sedat Peker'in iddiaları sonrası gündeme gelen Paramount Otel'in Grand Villa diye adlandırılan en lüks odasının geceliğinin 106 bin 223 TL olduğu, sekiz günlük tatilin de 849 bin 784 TL'ye mal olduğu ifade edilmişti.

Son Dakika Güncel Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir'in de Paramount Otel'de konakladığı öğrenildi: Bir aile dostumuz davet etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Umut Tukenmez: Ne güzel memleket geceliğine verin bu kadar para sonra halktan alın bu parayı hakkım varsa hepınıze haram olsun 89 13 Yanıtla
  • Bay Che: ne arkadasmis be 800 bin tllik tatili cebinden oduyor.gecin arkadas bu isleri o arkadasin o zaman suna verelim ihaleyi dedigindede hay hay demisindir muhtemelen .milletin akliyla alay etmeyin 71 10 Yanıtla
  • ULUBATLI HASAN : Sedat Peker'i koruma altına almak lazım, ne pislik varsa açıklasın, fakat suçlularda yargılansın ,yetkililer üç maymunu oynamasınlar artık 49 25 Yanıtla
  • dopdogrucudavutt : Kamu görevlisi parasıyla gitmeli davet ettiler de filan çok şık durmuyor bunlar.. 60 12 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement