Savunma sanayinin liderleri Balıkesir'de - Son Dakika
Güncel

Savunma sanayinin liderleri Balıkesir'de

Savunma sanayinin liderleri Balıkesir\'de

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Yönetim Kurulu Toplantısı için Balıkesir'de bulunan savunma sanayinin liderleri Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

13.11.2019 14:40  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Yönetim Kurulu Toplantısı için Balıkesir'de bulunan savunma sanayinin liderleri Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı Yönetim Kurulu Toplantısı için Balıkesir'de bulunan Vakfın Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Sadık Piyade, TSK Güçlendirme Vakfı Grup Başkanı Emekli Tuğgeneral Erhan Sipahioğlu, Aselsan Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, Havelsan Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay, Aspilsan Genel Müdürü Ferhat Özsoy, Roketsan Genel Müdür Yardımcısı Dr. Necip Pehlivantürk, TAİ Genel Müdür Yardımcısı Kemal Yıllıkçı ve İŞBİR Elektrik Genel Müdürü Burhan Özgür, Vali Ersin Yazıcı'yı makamında ziyaret etti. Vali Yazıcı, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'nın yönetim kurulu üyelerini Balıkesir'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, yapılacak çalışmalara destek vereceğini söyledi. Vali Yazıcı, daha sonra konukları ile birlikte Balıkesir 1. ve 2. OSB müteşebbis heyeti üyelerinin de yer aldığı Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıda 1. OSB Müdürü Mesut Eray, Balıkesir Sanayisi ve Organize Sanayi Bölgesin'deki yatırım fırsatları hakkında bilgi verdi.

"Balıkesir'in geleceğinden hep birlikte ümitliyiz"

Vali Yazıcı, OSB Yönetim Kurulu Başkanı olarak en mutlu olduğu anlardan birisinin de İŞBİR'e sağlanan alan için verdiği imza olduğunu söyledi. Yazıcı, "Şehrin geleceğinden hep birlikte çok ümitliyiz. Bu ümitlerle birlikte biz savunma sanayisine çok büyük katkılar sunabileceğimize inanıyorum. Sizlerin de yardımlarıyla KOBİ'lerimizin ve şirketlerimizin gayretleriyle ve samimi çalışmalarıyla inanıyorum ki Türk savunma sanayinin artı değer üreten küçük firmaları burada çoğalacak. Sanayi Odamız, Ticaret Odamız ve tüm kurum ve kuruluşlar ile bu milletin emrindeyiz. ve bu konuda yapılacak her türlü çalışmada başta OSB yönetimi olarak, belediye olarak, valilik olarak biz tüm kurum ve kuruluşlarımızla elimizden gelen gayreti sonuna kadar göstereceğiz. Biz Aselsan'a, Havelsan'a, Roketsan'a mutlak surette iş yapan firmaların çok sayıda olmasını arzu ediyoruz İnanıyoruz ki buradan açılacak yolla birlikte bizim önümüzün açılmasıyla birlikte savunma sanayinin belki de ihracat yapan firmaları da bu şehirde olacak. Sanayicilerimizle buluştuğunuz için burada bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah sözleşmeler, protokoller imzaladığımız günler de olur. Hepinize tekrar saygılarımı sunuyorum. Savunma sanayinin şehrimizde gelişebilmesi için elimizden gelen çabayı sarf etmekteyiz" dedi.

Toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Tarık Hekimoğlu, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, 2. OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürsel Ötegengil, Balıkesir OSB Müdürü Mesut Eray, 2. OSB Müdürü Koray Uygun, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fehmi Erdem ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk da katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Savunma sanayinin liderleri Balıkesir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muş Valisi Avni Çakır, üs bölgesinde görev yapan güvenlik güçleriyle iftar yaptı
    21:58 Muş Valisi Avni Çakır, üs bölgesinde görev yapan güvenlik güçleriyle iftar yaptı

    Muş Valisi Avni Çakır, Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Üs Bölgesi'nde görevli güvenlik güçleriyle iftar yaparak, zorlu şartlarda görev yaptıklarına şahitlik ettiğini ve onlardan gelecek yerel seçimlerde desteklerini istedi.

  • Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi
    21:57 Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi

    Eğil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programına birçok vatandaş katıldı. Programda, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de yer aldı. İftar programı dualarla sona erdi.

  • Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor
    21:51 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pozantı ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Çelik, muhalefeti eleştirerek, birbirlerine ağır laflar söyleyenlerin artık bir araya gelemeyeceğini ve ülkeye verebilecekleri bir şeyin olmadığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösteren Çelik, gençlerin demokrasi, siyaset, bilim ve teknolojiyle yan yana olması gerektiğini vurguladı.

  • Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı
    21:46 Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı

    İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan ölümlü kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Anne Eylem Tok'un olay yerine gitmesi ve kaçış planı yapması görüntülendi. Baba Bülent C.'nin ifadesiyle çelişen görüntüler de dikkat çekti. Polislerin T.C'nin Amerikan pasaportunu incelemesi de kameraya yansıdı. Olayın ardından Mısır'a kaçan şüphelilerin ABD'ye gittikleri tespit edilmişti.

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.


Advertisement