Savunma Sanayisini Geliştirmiş Türkiye İstemiyorlar" - Son Dakika
Politika

Savunma Sanayisini Geliştirmiş Türkiye İstemiyorlar"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Kendi savunma sanayisini geliştirmiş bir Türkiye istemiyorlar.

04.04.2018 02:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Kendi savunma sanayisini geliştirmiş bir Türkiye istemiyorlar. Kendi ülkesinde parya olarak yaşayan bir topluluk istedikleri için AK Parti'nin önünü kesmeye çalışıyorlar." dedi.

Partisinin Aydın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Vefa Yemeği'nde konuşan Ataş, bu programlarla Türkiye genelinde partiye emek veren herkesi bir araya getirmeye çalıştıklarını söyledi.

AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana yaşadığı süreci anlatan Ataş, 15 Temmuz'da millete darbe yapmak isteyenlere derslerinin verildiğini ve o günün milletin yeniden diriliş günü olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenlerin hesap ve planlarının başka olduğunu ifade eden Ataş, bu düşüncede olanların hesaplarının bugüne kadar hiç tutmadığını, birlik ve beraberlik devam ettiği sürece hiçbir gücün ülkeyi mağlup edemeyeceğini anlattı.

Ataş, kendi savunma sanayisini geliştiren bir Türkiye'nin istenmediğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Kendi ülkesinde parya olarak yaşayan bir topluluk istedikleri için AK Parti'nin önünü kesmeye çalışıyorlar. Gelişmiş Türkiye'yi hazmedemeyenler kimler? Terör örgütleri, Türkiye'nin içindeki terör örgütlerinin sözcüleri ve uzantıları, müttefikimiz dediğimiz ülkeler ve Avrupa ülkeleri."

Ülkenin gelişmesi ve bağımsızlığı konusunda adam gibi mücadele ettiklerini aktaran Ataş, hiç kimsenin önünde eğilmeyen, her yerde hakkı savunan, doğruyu söyleyen, asla yanlış yollara sapmayan bir anlayışla siyaset yapmaya çalıştıklarını, siyaset anlayışlarında insanları ötekileştirmenin olmadığını belirtti.

Ataş, Türkiye'nin tek eksiğinin ana muhalefet liderinin bulunmaması olduğunu savunarak, CHP liderinin zaferle sonuçlanan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin olumlu cümle kurmadığını ileri sürdü.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun harekatı eleştiren dili kullanmaya devam ettiğini belirten Ataş, "Milletimize bunları anlatmak durumundayız. Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi için hiçbir katkı sunmayan bir ana muhalefet partisi var bugün mecliste. HDP, PKK'nın sözcülüğünü yapıyordu. Onların sözcülüğü zayıfladı. Şimdi CHP'nin sözcüleri HDP'nin sözcüsü, PKK'nın sözcüsü, YPG'nin sözcüsü şeklinde hareket ediyorlar." diye konuştu.

Programa AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Mustafa Savaş, AK Parti Manisa Milletvekili ve Aydın İl Koordinatörü Murat Baybatur, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve partililer katıldı.

Savunma Sanayisini Geliştirmiş Türkiye İstemiyorlar"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Savunma Sanayisini Geliştirmiş Türkiye İstemiyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi
    11:45 Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi

    Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 217 okul ve çevresinde şüpheli şahıslar, araçlar ve metruk binalar kontrol edildi. Ayrıca Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 221 okul servis aracı denetlendi ve kurallara uymayan 5 araca ceza kesildi.

  • Burdur'da İl Genel Meclisi Başkanlığına Levent Tokmaker seçildi
    11:44 Burdur'da İl Genel Meclisi Başkanlığına Levent Tokmaker seçildi

    Burdur'da yapılan yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisi'nin başkanlığına Levent Tokmaker seçildi. İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda yapılan gizli oylama sonucunda, Milliyetçi Hareket Partisi Tefenni Meclis Üyesi Levent Tokmaker, 27 oydan 14'ünü alarak İl Genel Meclisi Başkanı oldu.

  • Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Personelle Bayramlaştı
    11:39 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Personelle Bayramlaştı

    Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, bayram dönüşü sahada ve belediye hizmet binasında görevli personelle bayramlaştı. Başkan Yalçın, emekleri için personele teşekkür ederken, 'Güzel güzel işler yaptık. Hep de ilkleri yaptık.' dedi.

  • Melikgazi Belediye Başkanı Nikah Kıydı
    11:37 Melikgazi Belediye Başkanı Nikah Kıydı

    Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediyenin nikah salonunda nikahları kıyılan çifte sürpriz yaparak, nikahlarını kıydı. Başkan Palancıoğlu, çiftleri ziyaret edip hayırlı olsun temennisinde bulundu.

  • Elazığ'da 13 Adet Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
    11:35 Elazığ'da 13 Adet Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

    Elazığ'da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, 8'i tabanca olmak üzere toplamda 13 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda, 8 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 58 adet fişek, 5 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 16 adet kartuş, 1 adet kesici alet ele geçirildi. Şüpheli şahıslar ve suç unsurları hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi.

  • Mücbir Sebep Hali Süresi En Az 2 Yıl Daha Uzatılmalıdır
    11:28 Mücbir Sebep Hali Süresi En Az 2 Yıl Daha Uzatılmalıdır

    Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mücbir Sebep Hali süresinin son kez uzatılacağını belirterek, sürenin en az 2 yıl daha uzatılması gerektiğini söyledi. Sadıkoğlu, sürenin 6 ay sonra sona ermesi durumunda birçok işletmenin faaliyetini sonlandıracağını ve işsizlik ile göçün artacağını ifade etti.

  • Didim'de TKP/ML Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı
    11:27 Didim'de TKP/ML Terör Örgütü Propagandası Yapan Şahıs Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Didim İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen koordineli çalışmada, TKP/ML terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan M.M.D. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.


Advertisement