3 Milyon Liralık Devir! Sayısal Loto Sonuçları 15 Mayıs 2019 Çarşamba Milli Piyango - Son Dakika
Güncel

3 Milyon Liralık Devir! Sayısal Loto Sonuçları 15 Mayıs 2019 Çarşamba Milli Piyango

3 Milyon Liralık Devir! Sayısal Loto Sonuçları 15 Mayıs 2019 Çarşamba Milli Piyango

Merakla beklenen Sayısal Loto sonuçları açıklandı. Sayısal Loto, daha önce iki kez devretmiş ve ikramiye 3 milyon liraya ulaşmıştı. Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanan 15 Mayıs Sayısal Loto sonuçları ile umutlar bir kez daha sonraki çekilişe kaldı. Altı bilenin olmadığı Sayısal Loto 3. kez devretti. İşte 1218. hafta Sayısal Loto sonuçları

16.05.2019 06:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Piyango İdaresince düzenlenen Sayısal Loto 1218. hafta çekilişi yapıldı. Böylece katılımcılar tarafından merakla beklenen Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Sayısal Loto, son iki çekilişte devretmişti. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Sayısal Loto oyununun 1218'inci hafta çekilişinde 6 bilen çıkmayınca, 3 milyon 120 bin 1 lira 55 kuruş devretti. 15 Mayıs 2019 Sayısal Loto çekilişi sonuçları detayları şöyle;

15 MAYIS 2019 SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Sayısal Loto kazandıran numaralar; 3, 10, 29, 33, 41 ve 48 olarak belirlendi.

Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen çıkmayınca, 3 milyon 120 bin 1 lira 55 kuruş devretti.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, çekilişte 5 bilen 82 kişi 4 bin 826 lira 35'er kuruş, 4 bilen 4 bin 46 kişi 73 lira 95'er kuruş ve 3 bilen 73 bin 212 kişi 11 lira 45'er kuruş ikramiye kazandı.

Çekilişte, toplam 1 milyon 533 bin 239 lira 80 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan KDV olarak 981 bin 655 lira 47 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 549 bin 549 lira 45 kuruş kamuya aktarılacak.

3 Milyon Liralık Devir! Sayısal Loto Sonuçları 15 Mayıs 2019 Çarşamba Milli Piyango

SAYISAL LOTO OYNARKEN NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR?

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Sayısal Loto başta olmak üzere tüm sayısal oyunlarda bazı kurallara dikkat etmek gerekir. İlk olarak işaretleme kırmızı kalemle yapılmamalıdır ve her kolonda seçilen rakamların kutucuğuna dik olarak işaretlenmesi gerekmektedir.

Doldurduğunuz bir kolonu oynamadan vazgeçtiyseniz veya yanlış bir işaretleme yaptıysanız; o kolonun altındaki İPTAL kutusunun işaretlenmeniz yeterlidir.

Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmanız mümkündür.

İşaretlediğiniz kuponla bayiden aldığınız biletteki numaraların, seçtiğiniz numaralar olup olmadığını kontrol ediniz.

Kuponlar ikramiye talep hakkını vermez.

Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaraları 2, 3 veya 4 çekiliş için de oynayabilirsiniz.

18 yaşından küçük olanlar bu oyuna katılamazlar. Kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

Sayısal oyunlara ait biletler termal kağıttan üretilen bilet olup ısıdan korunmalıdır.

3 Milyon Liralık Devir! Sayısal Loto Sonuçları 15 Mayıs 2019 Çarşamba Milli Piyango

KUPONUNUN İMZALANMASININ ÖNEMİ NEDİR?

Milli Piyango İdaresine ait tüm şans oyun biletlerinin arkasına ad ve soyadının yazarak imzalanması güvenlik açısından önerilir. Ayrıca ikramiye kazanan talihlilerden, ikramiyelerini almak için Milli Piyango İdaresi veya şubelerine başvurduklarında biletlerin kendilerine ait olduğunu ispatlamak için biletlerin arkasına ad ve soyad yazıp imzalamaları istenir. Sayısal oyunların kuponları ise oyun oynama aracıdır.

SAYISAL LOTO İKRAMİYESİNİ NEREDEN ALACAKSINIZ?

Sayısal Loto 6/49 oyununda;

(3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,

(5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,

(6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.

Ayrıca Sayısal Loto 6/49 ve Süper Loto 6/54 oyununda (6) bilen, Şans Topu oyununda (5 + 1) bilen ve On Numara oyununda (10) bilen talihliler 400.000 TL'ye kadar olan ikramiyeleri, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün yanı sıra Milli Piyango İdaresi Şube Müdürlüklerinden de alabilirler.

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞİ NASIL YAPILIR?

Milli Piyango İdaresine ait tüm çekilişler oluşturulan çekiliş heyeti tarafından, noter huzurunda basın ve kamuoyuna açık olarak; oyunların çekiliş planlarında belirtilen çekiliş tarih ve saatlerinde yapılmaktadır.

Oyun planlarına göre Milli Piyango çekilişi her ayın 9, 19, 29'unda ve belirtilecek özel çekiliş tarihleri ile 31 Aralık günü Yılbaşı Özel Çekilişi yapılır. Sayısal Loto çekilişi haftanın Cumartesi, Şans Topu Çekilişi Çarşamba, On Numara Çekilişi Pazartesi ve Süper Loto Çekilişi Perşembe günleri yapılır.

Çekiliş heyeti çekiliş küre veya kürelerinin çekilişe hazır olup olmadığını ve küreye konulacak topları kontrol eder. Milli Piyango bileti çekilişlerinde biletlerin numara sayısına göre en fazla 6 veya 7 küre kullanılır. Her küreye teker teker ve gösterilmek suretiyle 0'dan 9'a kadar toplar atılır. Kullanılan toplar 6,7 cm. ve ağırlığı 165 gr olup, M.K.E. kurumuna dökme lastikten yaptırılmaktadır. Sayısal Loto, Şans Topu, On Numara ve Süper Loto (Sayısal Oyunlar) oyunlarının küreleri ise özel üretilmiş olup, yalnız Şans Topu oyunu çekilişinde oyununun özelliği nedeniyle iki adet küre kullanılır. Toplar küreye konmadan önce dikey bir durumda tek tek sıralanarak dizilmek suretiyle çekilişe geçilir. Toplar 78 gr. ağırlığındadır. Çekiliş topları çelik kasalarda saklanmaktadır.

Kürenin başında görev verilecek ve çekilişe yardımcı personel, çekiliş başlamadan önce hazır bulundurulur.

İkramiye kazanan numaralar anında belirlenir, kayıt ve tutanakları noterle beraber düzenlenip, çekiliş heyetince sistem merkezine iletilir.

Son Dakika Güncel 3 Milyon Liralık Devir! Sayısal Loto Sonuçları 15 Mayıs 2019 Çarşamba Milli Piyango - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement