Schumacher'in Karısını, Oğlunu Öldürmekle Tehdit Eden Kişi, Türk Vatandaşı Çıktı - Son Dakika
Spor

Schumacher'in Karısını, Oğlunu Öldürmekle Tehdit Eden Kişi, Türk Vatandaşı Çıktı

Ünlü pilot F1 pilotu Michael Schumacher'in eşine mail göndererek çocuklarını öldürmekle tehdit ettiği kişi, Türk vatandaşı çıktı.

19.05.2017 10:40  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'nın Marbel kentine 2013 yılında kayak yapmak için geçen efsane F1 pilotu Michael Schumacher, burada geçirdiği kaza sonrası ağır yaralandı. Alman pilotun eşi Corrina Schumacher, o günden bu yana eşinin tedavisi ile yakından ilgilendi. Bir yandan ya çocuklarının bu süreçten en az hasarla çıkması için çaba gösteren Corrina Schumacher, Star'da yer alan habere göre 14 Şubat'ta gelen bir mektupla zor günler geçirdi.

ŞANTAJ YAPTILAR

Schumacher ailesine gönderilen santaj mektubunda "31 Mart 2016 tarihine kadar hesabıma 900 bin euro (3.6 milyon TL) 'bağışta' bulunmazsanız çocuklarınız hayatı kaza sonucu son bulacak. Formula 4'te de zaten çok kaza yaşanıyor" şeklinde tehditte bulunarak hesap numarasını verdi.

TÜRK VATANDAŞI ÇIKTI

Devreye giren İsviçre polisi, hesap numarasından yola çıkarak iz sürdü ve hesap numarasının Almanya'nın Dettingen kentinde yaşayan Hüseyin B. olduğunu tespit etti. Suçunu kabul eden Hüseyin B., mahkemede "Neden böyle bir santaj yaptığımı bugün kendime bile açıklayamıyorum" diyerek kendisini savundu.

1 YIL 9 AY HAPİS CEZASI ALDI

Hakim, Hüseyin B.'nin santaj mektubunda kendi hesap numarasını vermesinin mantıksız olduğunu belirterek, Hüseyin B.'ye 1 yıl 9 ay hapis, 4 bin 500 euro para ve 50 saatlik kamu hizmeti cezası verdi.

Schumacher\'in Karısını, Oğlunu Öldürmekle Tehdit Eden Kişi, Türk Vatandaşı Çıktı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Schumacher'in Karısını, Oğlunu Öldürmekle Tehdit Eden Kişi, Türk Vatandaşı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement