Scolari'nin Dünya Kupası Kadrosu Belli - Son Dakika
Spor

Scolari'nin Dünya Kupası Kadrosu Belli

Scolari\'nin Dünya Kupası Kadrosu Belli

Brezilya'nın başarılı çalıştırıcısı Felipao, Dünya Kupası kadrosunu kafasında oluşturduğunu söyledi.

24.04.2014 22:01  Güncelleme: 22:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilya'ya 2002 Dünya Kupası'nda zafer yaşatan Felipe Scolari, 2014 Dünya Kupası kadrosunu yavaş yavaş açıklıyor.

Tecrübeli teknik adam, bugün yaptığı açıklamada " David Luiz, Thiago Silva, Fred ve Julio Cesar benim sahadaki liderlerim. Birlikte olduğumuz dönemlerde onlarla sık sık konuştum. Onların turnuvadaki yeri garanti." dedi.

Felipao, Atletico- Chelsea eşleşmesi hakkında ise "Chelsea'nin elenmesi işimize gelir. O zaman dört oyuncum birden daha fazla dinlenmiş olur." diye konuştu.

Dünya Kupası kadrosunun geri kalanı ile ilgili olarak da "Kadromu kafamda kurdum. 23 kişilik kadrodan 22 kişiyi rahatça tahmin edebilirsiniz. Pek sürpriz yok. Ancak son kararımı açıklamak için liglerin bitmesini bekliyorum. Neticede Napoli'den Henrique'nin geçirdiği gibi kazalar ve sakatlıklar olabilir. Son kadroyu ben dahil kimse bilmiyor." ifadelerini kullandı.

Neymar'ın Barcelona'daki rolünün milli takımdaki rolü ile eşleşmediğinin altını çizen Scolari "Barcelona kötü bir dönemden geçiyor. Breazilya'nın oyun tarzı ise çok farklı ve Neymar kilit bir isim. İspanyol eleştirmenlerle benim yaptığım analizler arasında dağlar kadar fark var. Paulinho için konşmak gerekirse hocasının onu alternatif noktalarda oynatması benim işimi kolaylaştırıyor." dedi ve sözlerini noktaladı.

Brezilya, Türkiye ile Dünya Kupası öncesinde bir dostluk maçı yapacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Scolari'nin Dünya Kupası Kadrosu Belli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement