Scorpıons'ın Hayranları 50 Yıl Konseri İçin Uzun Kuyruklar Oluşturdu - Son Dakika
Güncel

Scorpıons'ın Hayranları 50 Yıl Konseri İçin Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Scorpıons\'ın Hayranları 50 Yıl Konseri İçin Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Haber: Ezgi ÇAPA - Kamera: Güven USTA İstanbulDHADünyaca ünlü rock grubu Scorpions 50'inci yılını, Maçka Küçükçiftlik Park'ta düzenlenen 50. Yıl Festivali'nde kutladı.

12.07.2016 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Ezgi ÇAPA - Kamera: Güven USTA İstanbulDHA

Dünyaca ünlü rock grubu Scorpions 50'inci yılını, Maçka Küçükçiftlik Park'ta düzenlenen 50. Yıl Festivali'nde kutladı. Festivalde, 50 yıl boyunca sayısız albüme imza atan müzik dünyasının önemli grupları arasında yerini alan Alman topluluğun yanı sıra Türkiye'nin rock müzik alanındaki en önemli isimlerinden biri olan Şebnem Ferah da sahne aldı. Scorpions grubunun Still Loving You, Wind of Change, Rock You Like a Hurricane, Send Me an Angel, No One Like You, Always Somewhere, The Zoo, In Trance gibi bilinen eserlerini dinlemek üzere konser alanına gelen hayranları saatler öncesinde kuyruklar oluşturdu. Dünyaca ünlü grubun tişört ve saç bandı gibi aksesuarlarını taşıyan gençler konseri sabırsızlıkla bekledi. Scorpions'ı sahnede görmekten duyduğu mutluluğu anlatan bir genç duygularını, "Anne ve babamın zamanından kalma bir grup. Ben de burada bulunduğum için kendimi şanslı hissediyorum" diyerek ifade etti.

Konsere çocuklarıyla gelen bir anne ise "Scorpions benim yaş grubum. Rock müziği çok seviyorum. Daha önce Almanya'da izlemiştim, burada da muhteşem bir konser olmasını bekliyorum" dedi. Kapıların açılması ile dışarıda bekleyen kalabalık tek tek konser alanına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Scorpıons'ın Hayranları 50 Yıl Konseri İçin Uzun Kuyruklar Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement