Sd Karttan İsmi Çıkan Eski Emniyet Müdürü Adli Kontrol Şartı ile Serbest Bırakıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Sd Karttan İsmi Çıkan Eski Emniyet Müdürü Adli Kontrol Şartı ile Serbest Bırakıldı

Sd Karttan İsmi Çıkan Eski Emniyet Müdürü Adli Kontrol Şartı ile Serbest Bırakıldı

FETÖ’nün üst düzey imamından ele geçirilen ve deşifre edilen SD kartta, ismi bulunduktan sonra gözaltına alınan Kocaeli ve Samsun Emniyeti eski müdürü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

11.05.2018 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ'nün üst düzey imamından ele geçirilen ve deşifre edilen SD kartta, ismi bulunduktan sonra gözaltına alınan Kocaeli ve Samsun Emniyeti eski müdürü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY'nin emniyet yapılanmasına yönelik olarak yürütülen soruşturma kapsamında 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Kocaeli Emniyeti Terörle Mücadele (TEM) ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda doğrultusunda 'FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü Üyesi Olma' suçunu işlediği iddiasıyla aralarında Kocaeli ve Samsun Emniyet eski Müdürü Hulusi Çelik'in de bulunduğu 9 kişi 3 Mayıs'ta gözaltına alındı. Firari 3 kişinin de yakalanması ile gözaltına alınanların sayısı 12'ye çıktı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen 12 şüphelinin 4'ü tutuklanırken, aralarında Kocaeli ve Samsun Emniyeti eski Müdür Hulusi Çelik'in bulunduğu 8 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sd Karttan İsmi Çıkan Eski Emniyet Müdürü Adli Kontrol Şartı ile Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement