Seben'de Araç Tanıtım Töreni - Son Dakika
Güncel

Seben'de Araç Tanıtım Töreni

Seben Belediyesi tarafından son 3 yılda alınan 9 adet ulaşım ve hizmet aracının tanıtımı için tören düzenlendi.

30.03.2017 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seben Belediyesi tarafından son 3 yılda alınan 9 adet ulaşım ve hizmet aracının tanıtımı için tören düzenlendi.

Seben Belediyesi, 2014-2017 yılları arasında belediyeye alınan ve toplam değeri 2 milyon lira olan 2 adet itfaiye aracı, sokak süpürme aracı, vidanjör, kamyon, kamyonet, minibüs, cenaze aracı ve iş makinesi ile araç filosunu güçlendirdi.

İlçeye kazandırılan araçların tanıtımı için pazar alanında düzenlenen törene, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Kaymakamı Tahir Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, son 3 yılda alınan araçların belediye bütçesinin yarısına denk geldiğini belirterek, "Ben 13 yıllık hizmet süremde öznesi millet olan bir davanın temsilcisi olarak azimle çalışmaya gayret ettim.

Burada gördüğünüz 9 araç bizim 2014 yılından sonra Bolu Belediye Başkanımızın, İl Başkanımız Nurettin Doğanay'ın, Milletvekillerimiz Fehmi Küpçü ve Ali Ercoşkun'un destekleri ile tamamen bütçemiz dışında aldığımız araçlardır.

Bu araçların tahmini değeri 2 milyon liranın üzerindedir, 4 milyon lira bütçeli bir belediyenin 2 milyonluk araç alabilmesi sadece milletin ve güçlü iktidarın desteği sayesinde olur." diye konuştu.

Bundan sonraki süreçte de vatandaşlardan aldıkları güçle, daha güçlü bir Türkiye olma yolunda hizmet edeceklerinin altını çizen Özbağ, ter arzularının millete hizmet etmek olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seben'de Araç Tanıtım Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement