Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk'da Denetim Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk'da Denetim Yapıldı

Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk\'da Denetim Yapıldı

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'nün 2013 yılı ikinci yarıyıl eczane ve optisyen denetimleri devam ediyor.

28.09.2013 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müdürlük Eczacılık, Tıbbi Cihaz ve Biyomedikal Biriminde görevli personeller önceki gün, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk'taki eczaneler ile optisyenlerde denetimde bulundular.

İl Sağlık Müdürlüğü Eczacılık ve Tıbbi Cihaz ve Biyomedikal Birim Amiri Meryem Öztürk, Uzman Eczacı Zeliha Ödemiş, birim personeli Zekeriya İlkun ile Şengül Çetin'in katıldığı denetimlerde, eczanelerde eksiklik olup olmadığı, ilaç ve tıbbi cihaz satışlarında kurallara uyulup uyulmadığı üzerinde duruldu.

Denetimlerde, eczacıların mesai saatlerinde görevinin başında olması konusunda uyarılarda da bulundu ve bu konuya eczacıların hassasiyet göstermeleri istendi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, 2013 yılı ikinci yarıyıl denetimlerinin Aralık ayı başına kadar tamamlanacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk'da Denetim Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement