Şebnem Bozoklu İle Emre İzer Evlendi! - Son Dakika
Magazin

Şebnem Bozoklu İle Emre İzer Evlendi!

Şebnem Bozoklu İle Emre İzer Evlendi!

Sevilen Oyuncu Şebnem Bozoklu İle Uzun Süredir Birlikte Olduğu Sevgilisi İç Mimar Emre İzer Evlendi!

23.09.2010 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şebnem Bozoklu ile uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi iç mimar Emre İzer; 22 Eylül 2010, Çarşamba akşamı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda tüm akraba ve dostlarının davetli olduğu eğlenceli bir düğünle hayatlarını birleştirdi!

Şebnem Bozoklu ve Emre İzer'in, Boğaz'ın eşsiz manzarasında gerçekleşen düğününde; aileleri, akrabaları, yakın dostları ve sanat camiasından birçok değerli isim, çifti yalnız bırakmadı. 22 Eylül 2010, Çarşamba akşamı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda gerçekleşen düğün; Mustafa Alabora, Göksel Kortay, Ozan Güven, Ezgi Mola, Barış ve Bihter Dinçel, Umut Karadeniz, Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerin katılımıyla renklendi.

Tom Waits'in "Russian Dance" adlı şarkısı ile konukların arasına katılan çiftin nikâhında; gelinin şahitliğini yapımcı Erol Avcı ile yakın dostu Gizem Gürsel, damadın şahitliğini ise yine yakın dostları Uğur Erbek ve Ardan Özmenoğlu üstlendi. Şebnem Bozoklu ve Emre İzer, nikâhın ardından ilk danslarını ise Elvis Presley'nin "Always On My Mind" şarkısı eşliğinde yaptılar.

Mehmet Teoman'ın çift için özel olarak seçtiği şarkılarla devam eden keyifli gecede; DJ kabininde daha sonra yerini alan kişi Naim Dilmener oldu. Konuklar, yaklaşık 2 saat boyunca Naim Dilmener'le Türk popunun 60'lı yıllarından 80'lerine uzanan keyifli bir yolculuğa çıktı.

Çift, Muskat Pastanesi'nin sahibi Gül Cergen'in, Tim Burton'ın "Corpse Bride" filminden esinlenerek özel olarak tasarlanan pastalarını; Mireille Mathieu ve Patrick Duffy'nin birlikte seslendirdiği unutulmaz "Together We're Strong" şarkısı eşliğinde kesti.

Şebnem Bozoklu'nun gelinliğini "Aşık olduğum kadına gelinlik yapıyorum." diyerek Cemil İpekçi tasarlarken; Emre İzer'in smokini Marcel Mevorah tarafından hazırlandı. Gelinin saçını ünlü kuaför Ercan Yılmaz hazırlarken, makyajını MAC makyaj uzmanı Seçkin Süngüç yaptı.

Organizasyonu, bkz. – Banu K. Zeytinoğlu İletişim'in destekleriyle gerçekleşen gecede çift; bu mutlu günlerinin hatırası olarak TEMA Vakfı Tekirdağ Hatıra Ormanı'na her konuk için bir fidan bağışladılar. TEMA Vakfı'nın ağaç dikildiğine dair sertifikaları ise gecenin sonunda konuklara düğün hatırası olarak verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Şebnem Bozoklu İle Emre İzer Evlendi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement