Seçer: "İttifaklarla, Ayak Oyunlarıyla Önümüzü Kesemezsiniz" - Son Dakika
Politika

Seçer: "İttifaklarla, Ayak Oyunlarıyla Önümüzü Kesemezsiniz"

Seçer: "İttifaklarla, Ayak Oyunlarıyla Önümüzü Kesemezsiniz"

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bazı kişilerin Mersin'e istikamet vermeye çalıştığını belirterek, "İYİ Parti'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum.

03.03.2019 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, bazı kişilerin Mersin'e istikamet vermeye çalıştığını belirterek, " İYİ Parti'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bunların hesabını sandıkta sorun" dedi.

Seçer, partisinin Erdemli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serin'in aday tanıtım toplantısına katıldı. 31 Mart gecesi Erdemli'den sürpriz beklediğini söyleyen Seçer, belediye başkanlığı döneminde particilik olmayacağını vurguladı.

Halkın ayrımcılıktan, siyasetçilerin kin ve nefret söyleminden bıktığını ifade eden Seçer, "Memleket artık bıktı bu işlerden. Birbirimizi düşman gibi bakmayalım. Bizi öcü gibi göstermeye çalışanlar var. Neymiş, 'CHP teröristlerle işbirliği yapıyormuş.' Çok ayıptır, çok günahtır. CHP bu ülkenin kurucu iradesi, Mustafa Kemal'in kemiklerini sızlatmayın bari. Yapmayın bunu. Bu bayrak varsa, bu ezan okunuyorsa, bu ülkede bağımsız yaşıyorsak bu partiyi kuran Mustafa Kemal ve arkadaşları sayesindedir. Bizim ülke sevdamızı, memleket sevdamızı kimse test etmesin. Kimse bizimle o konuda yarışa da girmesin" diye konuştu.

"Biz harbi inşalarız. Bizim algı yönetmeyle, dalavereyle işimiz olmaz" diyen Seçer, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın İYİ Parti ve Demokrat Parti'den adaylığının engellenmesi konusunda şunları söyledi: "Bakın Burhanettin Kocamaz'ın başına ne geldi. Ben 30 yıldır siyasetteyim. Her kademede bulundum. 8 yıl milletvekilliği yaptım. Siyasetin de bir asaleti olur. Demokrasi diyoruz. Böyle tertiplerle, komplolarla, hukuk dışı davranışlarla insanları demokrasi yarışından koparırsanız, ülkeye büyük zarar verirsiniz. Siz bir günlük kazandığınızı sanırsınız ama ülkeye bir ömür boyu kaybettirirsiniz. Ülkeyi kaosa sürüklersiniz. Onun için bir siyasetçi olarak Kocamaz'a yapılan bu tertibi, bu komployu kınıyorum. Tertip ve komplo iddiası adaya ve İYİ Parti'ye ait. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Demek ki, birileri Mersin'e istikamet vermeye çalışıyor, Mersin'de demokrasiye dinamit koymak istiyor. Yok öyle bedavacılık. Öyle ittifaklarla, ayak oyunlarla, tertiplerle CHP'nin ve Vahap Seçer'in önünü keseceksiniz. Yok öyle bir şey. Mersin halkı buna izin vermeyecek. İYİ Parti'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bunların hesabını sandıkta sorun."

"Belediye başkanlığı için 2 yıldır hazırlanıyorum"

Dertlerinin kavga etmek, birilerinden rövanş almak olmadığını belirten Seçer, "Bizim derdimiz hizmet etmek. Mersin halkı da bizden bunu istiyor. Ben gece yatıp sabah uyanınca belediye başkan adayı olmadım. 2 yıldır belediye başkanı olmak için çalışıyorum. Dersimi çalıştım. Mersin'i karış karış gezdim. Her kesimle konuştum. 'Ne istiyorsunuz' dedim. 'Çocuklarımıza iş istiyoruz' dediler. 'Az konuşan, çok çalışan belediye başkanı istiyoruz' dediler. Benden iyi belediye başkanı bulamazsınız. Benim hayatım çalışmakla geçti" ifadelerini kullandı.

Tarıma her türlü desteği vereceklerini kaydeden Seçer, Tarım Daire Başkanlığının kendi başkanlığında aktif bir şekilde çalışmasını sağlayacağını söyledi.

"Benim dönemimde belediyede rüşvet, hırsızlık olmaz"

Mersin'i kültür, sanat ve spor alanında yeniden canlandıracaklarını dile getiren Seçer, "Mersin'i kültür sanat kenti yapacağız. Festival kenti yapacağız. Bunlar olmaz demeyin. Bunların dik alası olur. Önemli olan belediyenin parasını çarçur ettirmemek, çaldırmamak, yandaşların cebine indirmemek. Bunlarla mücadele edeceğiz. Benim dönemimde belediyede rüşvet olmaz, hırsızlık olmaz. Allah, 'benim karşıma her şeyle gel ama kul hakkıyla gelme' diyor. Bugüne kadar boğazımdan kul hakkı geçmedi, bundan sonra da geçmeyecek. Sizden 5 yıl istiyorum. 5 yıl sonra sizden oy istemeye gelirken başımız dik gelebilirsek, onurla gelebilirsek bundan daha büyük mutluluk olmaz bizim için. Bunun sorumluluğuyla çalışacağız. 5 yıl sonra sizden yeniden oy istemeye yüzümüz olsun diye çalışacağız" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Seçer: 'İttifaklarla, Ayak Oyunlarıyla Önümüzü Kesemezsiniz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    17:38 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Havran ilçesinde Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti İlçe Başkanı Sercan Şık ve MHP İlçe Başkanı Saadettin Kul ile nakliyeciler kooperatifini ve esnaf halini ziyaret etti. Yılmaz, Havran için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylerken, Emin Ersoy da ilçe esnafına kolaylık diledi.

  • AHPADİ Başkanı Hatipoğlu'nu Kreş Vaadiyle Eleştirdi
    17:38 AHPADİ Başkanı Hatipoğlu'nu Kreş Vaadiyle Eleştirdi

    Adaletin Hukuku ve Parlamenter Demokrasi İdeali Derneği (AHPADİ) Başkanı Avukat Mehmet Ektaş, AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu'nun kreş vaadini eleştirdi. Ektaş, Hatipoğlu'nun daha önce fabrikasında kreş açmamasını ve yönetmeliğin gerekliliklerini yerine getirmemesini vurguladı. Ayrıca, organize sanayi başkanlığı ve sanayi odasını çocuk yurtlarının hizmete alınması konusunda çalışmaya davet etti.

  • Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Projelerini Anlattı
    17:38 Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Projelerini Anlattı

    Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 5 yıl boyunca sosyal ve kültürel anlamda hayata geçirdiği projeleri anlattı. İkinci kez seçilmesi durumunda Dikilitaş'ta Spor ve Yaşam Kompleksi'ni hayata geçireceğini söyledi.

  • Aylin Nazlıaka:
    17:38 Aylin Nazlıaka: "Cumhurbaşkanı Ankara ve İstanbula Sahip Çıkın Çağrısında Bulunuyor. Korku Dağları Sarmış Durumda"

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanı ve Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, bir dizi programa katılmak üzere Çorum'da, "Gittiği yerlerde Ankara ve İstanbul’a sahip çıkın çağrısında bulunuyor Sayın Cumhurbaşkanı. Bunu bana eğer bir cümle ile özetle derseniz; korku dağları sarmış derim" dedi.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Semt Pazarlarını Yeniden Kazandıracak
    17:38 Kuşadası Belediye Başkanı Semt Pazarlarını Yeniden Kazandıracak

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni döneminde kapalı pazar yerini kapatarak semt pazarlarını yeniden kente kazandıracağını açıkladı. Mevcut kapalı pazar yeri ise sivil toplum yerleşkesi olarak düzenlenecek.

  • CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı
    17:37 CHP Milletvekillerine Seçim Bölgesinde Kalma Talimatı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Pazar günü tüm CHP milletvekillerinin kendi seçim bölgelerinde bulunması talimatını verdi. CHP Genel Merkezi tarafından gönderilen yazıda, milletvekillerine seçim günü çalışmalarını seçim bölgelerinde tamamlamaları gerektiği belirtildi.

  • Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi
    17:36 Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, İsrail ile ticaret konusunda iktidarı eleştirdi

    Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, REFAHYOL Hükümeti döneminde yapılan işlemleri gündeme getirerek, bugünkü hataların örtülmeye çalışıldığını söyledi. Kaya, iktidarın İsrail ile ticaret konusundaki tutumunu eleştirerek, REFAHYOL Hükümeti dönemindeki İsrail ilişkilerini hatırlattı ve bugünkü yanlışlarına dikkat çekti.

  • Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı
    17:36 Mehmet Tosun, Bodrum'da saha gezilerini sıklaştırdı

    Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçime sayılı günler kala saha gezilerini sıklaştırdı. Tosun, emlak vergileri ve imar sorunlarına çözüm getireceğini söyledi.

  • Bakan Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
    17:35 Bakan Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Özhaseki, Kütahya Valisi Musa Işın'ı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu ve AK Parti ve MHP teşkilatlarının seçim stantlarını ziyaret etti. Programın sonunda vatandaşlara fidan dağıtan Bakan Özhaseki, Cuma namazını Kütahya Ulu Cami'de kıldıktan sonra Tavşanlı ilçesine doğru yola çıktı.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.


Advertisement